[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
部7 plus買左兩個禮拜,呢兩日開始聽電話人地聽唔到我講野。要開speaker講人地先聽到。 但係WhatsApp voice message又無問題。 拎去check就話叫我換機。

聽電話果陣較音量大細有冇試下

我聽到人講野呀,係人地聽唔到我講野😞
https://www.newmobilelife.com/2017/01/11/10th-anni-skin-for-iphone-7-plus/

配件商推出 iPhone 10 周年機殼貼紙!iPhone 7 一貼「變成」初代 iPhone!

有冇人買黎試

有興趣買既巴打留tg 應該會直ship hk

@Simonsimon2017
iTunes 日文歌係iTunes 同 music app會寫英文歌名,有冇辦法set返做日文歌名?

睇你咩store買
有啲佢itunes hk上架用拼音,甚至會翻譯埋做中文歌名
我習慣係copy條link貼去browser,條link hk改jp
copy返日文歌名

仲有個情況係你itunes用英文,如果佢上架有設定到英文歌名就會dl做英文
想問mac機有無方法唔洗重down系統而恢復返去原廠個狀態
官方換電使唔使約時間?
整要幾耐?有冇得睇住換?
thx
官方換電使唔使約時間?
thx

要約 好撚煩

冇得睇 快就一個鐘 慢就一日
官方換電使唔使約時間?
thx

要約 好撚煩

冇得睇 快就一個鐘 慢就一日

最怕係咁,咁貴都咁撚趕客,拿拿聲換完咪得
6s plus 貼唔貼到?
iTunes 日文歌係iTunes 同 music app會寫英文歌名,有冇辦法set返做日文歌名?

睇你咩store買
我習慣係copy條link貼去browser,條link hk改jp
copy返日文歌名

仲有個情況係你itunes用英文,如果佢上架有設定到英文歌名就會dl做英文

日本Store買,mac同iPhone都係用英文
姐係轉日文先有得睇返

睇你咩store買
copy返日文歌名

姐係轉日文先有得睇返

如果係itunes應該dl嗰下轉就得,一dl咗就已成定局

?

?

佢係咪問嗰張貼紙

睇你咩store買
copy返日文歌名

姐係轉日文先有得睇返

10.2.1 pb4
10.2.1 pb4

說好了的10.3 pb在那
有無人有買隻bose耳牛
10.2.1 pb4

又出?
邊有說好的10.3

姐係轉日文先有得睇返

冇記錯一改語言係連bitrate嗰類tag資訊都會改做中文/英文
如果有統一強迫症,就唔好成日轉嚟轉去
Lighting Earpod接觸不良係我個人問題?成日郁到冇聲,佢又話Now playing on headphone,冇自動停,但係要再插過先有聲。

Between Lighting Earpod長過3.5個隻又冇左個硬膠case好唔方便
10.2.1 pb4

Dp都未有 點會咁快有pb
https://www.newmobilelife.com/2017/01/11/10th-anni-skin-for-iphone-7-plus/

配件商推出 iPhone 10 周年機殼貼紙!iPhone 7 一貼「變成」初代 iPhone!

有冇人買黎試

有興趣買既巴打留tg 應該會直ship hk

@Simonsimon2017

@Boram1999
邊有說好的10.3

本身話1月10
iOS 10.3

有個新嘅theatre mode
有冇咪battery life app好用?推介個個好似落左架

?

佢係咪問嗰張貼紙

我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞