[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

有錢既可以去試下
之前咁多高登仔出過試你都唔驚,勇

睇中部iPad mini 2 ,$1500
Btw有伏就廢事買了

仲買mini2

mini 2本身係個伏
又準備為iPhone 5換第二次電

巴打有無link

睇中部iPad mini 2 ,$1500
Btw有伏就廢事買了

仲買mini2

mini 2本身係個伏

雖然比老人家用就一流 佢地用左咁耐都係FB 上網 睇下片咁 完全冇問題
反正淨係擺屋企用
三分鐘內三個post話mini2係伏
比我買就買Air2

btw
如果apple真係出9.7吋低階版iPad Air+10.x吋iPad pro+12.9吋iPad pro
真係唔知幫老豆老母買邊部好
比我買就買Air2

btw
如果apple真係出9.7吋低階版iPad Air+10.x吋iPad pro+12.9吋iPad pro

睇下低spec(用A9)果部幾錢先
比我買就買Air2

btw

我估應該係Air2個價掛
睇個勢似係hea改
比我買就買Air2

btw

睇個勢似係hea改

用A9就真係hea
比我買就買Air2

btw

睇個勢似係hea改

用A9就真係hea

btw 我用緊mini 2 15年買
但E+部野無乜點用過
airpods 係咪真係唔會翻貨
行過問啲人個個都話無

睇個勢似係hea改

用A9就真係hea

但E+部野無乜點用過

我都係用嚟睇notes、youtube同埋上吓網,
宜家用緊部iPad 4慢到傻
有無巴絲試過係dcfever買過二手iPad?

我Air 1果陣係先達買 有保 冇問題

但Air 1 係問題
有冇IOS 10或以上嘅打完機久唔久部機會冇晒聲
有電話入冇聲、睇Youtube出發生錯誤
未更新個陣冇事
上網睇過D人話係撞apps
有無巴絲試過係dcfever買過二手iPad?

我Air 1果陣係先達買 有保 冇問題

但Air 1 係問題

果陣Air 2啱啱出 冇錢

用A9就真係hea

但E+部野無乜點用過

A6X唔係好勁架咩
想問下聽歌時開其他app 玩時,音樂既聲量會細左,但果啲app 已經較左靜音,如果想keep 番音樂原本既聲量,請問可以點解決
想問下聽歌時開其他app 玩時,音樂既聲量會細左,但果啲app 已經較左靜音,如果想keep 番音樂原本既聲量,請問可以點解決

寫app既問題

係咪game黎

但E+部野無乜點用過

A6X唔係好勁架咩

係蘋果32-bit iOS devices入面最勁個粒

但面對住ios9 ios10嘅話
有無人收過 Passcode Requirement: You must change your iPhone unlock passcode within 60 minutes."
search 過 但我都係好淆 洗唔洗reset
https://www.youtube.com/watch?v=Mr5MIhqSfNQ

山寨版GTA Gangstar出左最新一代
但只係soft launch係菲律賓上架先

睇片好似ok

免費open world mobile game算係唔錯架啦

GTA同Bully高質D但唔係免費
有無人收過 Passcode Requirement: You must change your iPhone unlock passcode within 60 minutes."

改啦 冇野架

改啦 冇野架

我有改 不過我照改做用緊果個 其實咩黎?

改啦 冇野架

我有改 不過我照改做用緊果個 其實咩黎?

http://apple.stackexchange.com/questions/124771/is-the-message-you-must-change-your-passcode-within-60-minutes-valid-non-mal

應該係太簡單掛

九方又有新版
伏唔伏?
比我買就買Air2

btw

iPad Pro 9.7其實已經係取代Air系列有突
無乜謂要再出個低階版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞