[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
今晚唔訓等10.3

好似聽日先有

想問春季會有新ipad是咪堅料

首歌隔離有粒星星係咩意思??

佢推介嘅hit song咁
只有itunes/apple music先有

首歌隔離有粒星星係咩意思??

佢推介嘅hit song咁
只有itunes/apple music先有

咁邊到有得睇晒呢啲有星星既歌???
想問春季會有新ipad是咪堅料

等於 秋季會有新 iPhone 係咪真
今晚唔訓等10.3

好似聽日先有

10.3有咩分別
iPhone 十周年
聽日買返7plus
都係覺得iod好用過an
終於今年又敗家,apple tv 有咩apps 一定要down?

買左個project 去serve 佢
1 點啦 10.2.1 呢?
1 點啦 10.2.1 呢?

US time

我知呀....

San Francisco 9am

唔通預佢地半夜1點 upload?
上年年中俾人偷咗部6s
上個月開始收到message話有人登入過部iphone 叫我login佢個網check location
我知係假嘅 冇理到
點知佢係咁撞我個Apple id嘅密碼 仲搞到個Apple ID lock埋
我已經unlock返 但如果佢仲係係咁撞密碼咁點算
咁咪要成日unlock返
其實佢點知我個Apple ID
上年年中俾人偷咗部6s
上個月開始收到message話有人登入過部iphone 叫我login佢個網check location
我知係假嘅 冇理到
點知佢係咁撞我個Apple id嘅密碼 仲搞到個Apple ID lock埋

想叫你 直頭轉email啦

但佢地有可能又揾到,

不如試下問apple
上年年中俾人偷咗部6s
我知係假嘅 冇理到

想叫你 直頭轉email啦

但佢地有可能又揾到,

不如試下問apple

多謝回答
但我而家iPad iphone同mac都用梗個Apple ID費事轉
應該點樣搵Apple嚟問
我上佢個網撳去支援嗰part 佢叫我打我嘅問題出嚟 之後就冇反應

Btw 我啱先開左雙重認證
「雙重認證是一層額外的安全防護,用來防止他人在未經授權的情況下,存取您的帳號;
並保障您儲存在 Apple 的照片、文件及其他資料的安全。
從現在起,只要您在新的裝置或瀏覽器上登入您的 Apple ID,
除了輸入密碼之外,您還需輸入一組傳送至您的其他裝置、或受信任電話號碼的六位數字驗證碼,以驗證您的身分。」

好似有啲用
beta 3
係咪有10.3啦?
終於今年又敗家,apple tv 有咩apps 一定要down?

買左個project 去serve 佢

我亂咁down 乜都down黎試
1.6 aos iphone, check左好似係8月生產 係咪應該換機好d

呢個係咩理由
1.6 aos iphone, check左好似係8月生產 係咪應該換機好d

呢個係咩理由

我上強國網見d人1月6機都係12月左右生產 驚翻新機/舊機之類

佢比你換咪換
Ios 10.2.1 pb3
Ios 10.2.1 pb3

冇特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞