[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

多人咁做,個價實gg

唉咁希望5-600收到隻

5-600 我都想
肥花個價仲係800左右

依家肥花 search beats 已經70% 係 product red headphone

到1月6應該95% 到時一定會做爛市
600 有機㗎

唉咁希望5-600收到隻

5-600 我都想
肥花個價仲係800左右

依家肥花 search beats 已經70% 係 product red headphone

到1月6應該95% 到時一定會做爛市
600 有機㗎

搵啲放左都一段日子但冇乜人出價果啲,壓佢價
CHOK仔上唔上到網呀

係屋企wo

你覺得個apps 100%準 ?

其他app都係1700

呢d app本身就唔準

參考用

其他app個原理都係一樣 咁你down幾多個都係寫1700架啦

去到天才佢同你check又另一個數

夠準啦掛
倒瀉左碗譚仔落部mac度

今日csl又做乜,爆信號但係load空氣😫😫

都唔係今日ge事啦

呢兩年csl 4g仲垃圾過中移動

中移動即刻死俾你睇
最近成日 影唔到相
有無高手幫到手
試過回復原廠設定 都係唔得
拎去士多 問佢咩事 佢又話唔撚知
係咪鏡頭又唔係鏡頭問題
好唔撚負責任 一味叫我比$2xxx換翻新機 ip6
屌佢老母2k幾 夠出面收多部2手啦
Backup又backup唔撚到 嬲撚到抖唔到氣!
最近成日 影唔到相
有無高手幫到手
係咪鏡頭又唔係鏡頭問題

嬲完你未又係比錢Tim cook
iphone7 打電話搞最底音量都好大撚聲 好似開左擴音咁…
正常???
最近成日 影唔到相
有無高手幫到手
係咪鏡頭又唔係鏡頭問題

可能係software 問題

利申:最近部6 plus都係咁 要exit個app再reload先得 係升左ios10.x先出現咁嘅問題
請問iPhone 有冇啲player係可以重覆播首歌既中間某幾十秒?
最近成日 影唔到相
有無高手幫到手
係咪鏡頭又唔係鏡頭問題

利申:最近部6 plus都係咁 要exit個app再reload先得 係升左ios10.x先出現咁嘅問題

向左掃向右掃呢

呢三隻陳年Bang! game限免
冇Retina解像度
唔係Universal app iPad版個名有HD字眼
iPhone版冇16:9

三國殺都係參考Bang!玩法改出黎
iphone7 打電話搞最底音量都好大撚聲 好似開左擴音咁…
正常???

有冇聽到有邊個位出緊聲?
岩岩換左iphone6電

屌你 個電量返返去ios8咁慳 好感動

又可以再戰一年

利申 ios10.2

又可以再戰一年

利申 ios10.2

Apple Store 608?

其他app都係1700

呢d app本身就唔準

參考用

其他app個原理都係一樣 咁你down幾多個都係寫1700架啦

去到天才佢同你check又另一個數

夠準啦掛

一撚樣

又可以再戰一年

利申 ios10.2

MK 金鑽璽18樓

$350, 10分鐘拎機

又可以再戰一年

利申 ios10.2

MK 金鑽璽18樓

$350, 10分鐘拎機

返 Apple 換仲好啦
上咗 iOS10 之後
個 Airplay 成日靜雞雞同我 off 咗既
最近成日 影唔到相
有無高手幫到手
係咪鏡頭又唔係鏡頭問題

向左掃向右掃呢

掃左掃右都唔撚得
最近成日 影唔到相
有無高手幫到手
係咪鏡頭又唔係鏡頭問題

巴打點解決 點reload 丁丁插冰求教 煩左好撚耐

向左掃向右掃呢

掃左掃右都唔撚得

我部6仔行緊9.3.5,試過兩次,次次都無論點搞都搞唔掂(restore,reboot…),兩次我都係唔鳩理佢一排然後自己好返(第一次大概幾粒鐘、第二次大概一粒鐘)

向左掃向右掃呢

掃左掃右都唔撚得

我部6仔行緊9.3.5,試過兩次,次次都無論點搞都搞唔掂(restore,reboot…),兩次我都係唔鳩理佢一排然後自己好返(第一次大概幾粒鐘、第二次大概一粒鐘)

唔知係咪同一個情況
我7仔大機有時都會咁樣,我次次開一開procamera個app再入返camera就無事

掃左掃右都唔撚得

唔知係咪同一個情況
我7仔大機有時都會咁樣,我次次開一開procamera個app再入返camera就無事

有可能係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞