[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有無巴絲試過係dcfever買過二手iPad?
有冇人iphone 7唔痴moon貼直接用?
啱啱出機幾日,問過幾間鋪,一係cover唔到全個moon,一係就cover晒但就好厚
啱啱出機幾日,問過幾間鋪,一係cover唔到全個moon,一係就cover晒但就好厚

你預會用兩年或以上我覺得都唔使痴其實

有錢既可以去試下
之前咁多高登仔出過試你都唔驚,勇

諗住用到壞
Ios 10.2.1 pb3

冇特別

隔左兩個禮拜都係小型更新
https://www.youtube.com/watch?v=Mr5MIhqSfNQ

山寨版GTA Gangstar出左最新一代
但只係soft launch係菲律賓上架先

買 apple certified refurbish 啦

平好多,但新嘅一樣
又準備為iPhone 5換第二次電

漲電頂起過一次個mon 以後都變搖搖板
換電都無用

我Air 1果陣係先達買 有保 冇問題

諗住用到壞

咪on9啦唔痴,自己去賣電話地方睇下d試玩機有幾花先啦
一粒沙都ko個mon啦
https://www.youtube.com/watch?v=Mr5MIhqSfNQ

山寨版GTA Gangstar出左最新一代
但只係soft launch係菲律賓上架先

睇片好似ok
求可以背境播放youtube app
用開tubex 近排轉左唔得

諗住用到壞

咪on9啦唔痴,自己去賣電話地方睇下d試玩機有幾花先啦
一粒沙都ko個mon啦

微花根本完全唔影響個moon
同埋講緊微花係係要強光照射先睇到
全裸跑咗兩年可以答到你啩?
極明顯嘅花痕係一條都冇
同埋講緊微花係要強光照射先睇到
全裸跑咗兩年可以答到你啩?
極明顯嘅花痕係一條都冇

同埋,即係簡單啲講,你唔預係放返出去畀驗屍官check
我覺得根本就唔使理,連case都唔使用
小花小崩好多時都係過唔到自己嗰關多於實際用途
求可以背境播放youtube app
用開tubex 近排轉左唔得

Vimate

啞黑全裸跑已花左少少
買左apple care 所以話鬼知部機爛成點
又準備為iPhone 5換第二次電

漲電頂起過一次個mon 以後都變搖搖板
換電都無用

換機

有錢既可以去試下

睇中部iPad mini 2 ,$1500
Btw有伏就廢事買了

買 apple certified refurbish 啦

平好多,但新嘅一樣

iPad mini系列,wifi版就全部得返16GB,cellular 版就有128GB,但就貴幾百我用唔著嘅cellular

有錢既可以去試下

睇中部iPad mini 2 ,$1500
Btw有伏就廢事買了

mini 2個spec喺呢個年代本身已經伏
唔算肥花事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞