[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
倒瀉左碗譚仔落部mac度

molamola

molamola

好怕佢無啦啦壞
想問如果去188放5s會唔會個價差先達幾舊
想問如果去188放5s會唔會個價差先達幾舊

你去fb打keywords "回收"可能會睇到啲價
今日csl又做乜,爆信號但係load空氣😫😫

都唔係今日ge事啦

呢兩年csl 4g仲垃圾過中移動

你覺得個apps 100%準 ?

其他app都係1700

呢d app本身就唔準

參考用

其他app個原理都係一樣 咁你down幾多個都係寫1700架啦

去到天才佢同你check又另一個數

咁有無得去天才嗰度淨係check嚿電仲有幾多個%

另外尋日終於都喺 sotre度訂左AirPods 2月中先送到黎

其他app都係1700

呢d app本身就唔準

參考用

其他app個原理都係一樣 咁你down幾多個都係寫1700架啦

去到天才佢同你check又另一個數

咁有無得去天才嗰度淨係check嚿電仲有幾多個%

另外尋日終於都喺 sotre度訂左AirPods 2月中先送到黎

check電好似都要book
今日csl又做乜,爆信號但係load空氣😫😫

都唔係今日ge事啦

呢兩年csl 4g仲垃圾過中移動

成日周圍派啲6gb卡,到期轉smt算啦
有冇手足諗住買機送beats 之後放部機 蝕左果d當買隻beats既錢
有冇手足諗住買機送beats 之後放部機 蝕左果d當買隻beats既錢

多人咁做,個價實gg

多人咁做,個價實gg

唉咁希望5-600收到隻

多人咁做,個價實gg

想收隻無線耳機
想換7plus
想換7plus

後日
心動不如行動
想換7plus

我想要耳機
想換7plus

耳機
想換7plus

耳機

iPhone 7唔識震係咪要拎去整
響鈴時震動 靜音時震動都開齊晒都係唔震

試下hard reboot 先

應該唔係近期問題 一買返嚟已經係咁
不過我冇乜點為意 啱啱再檢查震動先發覺較震機都係唔震

應該唔係近期問題 一買返嚟已經係咁
不過我冇乜點為意 啱啱再檢查震動先發覺較震機都係唔震

嘟嘟試機 Dudulook by Chien Ming Wu
https://appsto.re/hk/hh5mcb.i

限免

多人咁做,個價實gg

5-600 我都想
肥花個價仲係800左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞