[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

仲用到 打到jubeat

仲Jb左 有整左Virtual Memory
姐係用flash memory黎做ram

應該順過iPad 3

8GB ram

好撚野

好撚野

https://www.newmobilelife.com/2017/01/11/10th-anni-skin-for-iphone-7-plus/

配件商推出 iPhone 10 周年機殼貼紙!iPhone 7 一貼「變成」初代 iPhone!

有冇人買黎試

有興趣買既巴打留tg 應該會直ship hk
Hello 各位師兄想問下啲野
下星期去出部iPhone 7 細機 部機呢家係咪仲有好多問題?
應該注意啲咩? 感謝 有爬過文 其實靜係想知過左咁多批貨會唔會仲有問題..
感謝
下星期去出部iPhone 7 細機 部機呢家係咪仲有好多問題?
應該注意啲咩? 感謝 有爬過文 其實靜係想知過左咁多批貨會唔會仲有問題..
感謝

注意 mon speaker camera
即場check 有問題可以換

好撚野

都唔明仲留意高登嚟做咩
感謝

注意 mon speaker camera
即場check 有問題可以換

Ty
https://www.newmobilelife.com/2017/01/11/10th-anni-skin-for-iphone-7-plus/

配件商推出 iPhone 10 周年機殼貼紙!iPhone 7 一貼「變成」初代 iPhone!

有冇人買黎試

@Jimmmboy

A10 fusion

出home果下會轉用低頻果粒(好似係)

睇慣左覺得仲過癮

你講堅?

之前有人講過

但係除左咁冇其他實際d既解釋

即係大家都覺得7 plus lag過 6S plus?

有冇人買黎試

好正
可惜冇 6s 版本
Lihk 有更新
Lihk 有更新

已更
Lihk 有更新

已更

已更,正
Lihk 有更新

已更

已更,正

好撚正

已更

已更,正

好撚正

有得改排序

好撚野

你講堅?

之前有人講過

但係除左咁冇其他實際d既解釋

即係大家都覺得7 plus lag過 6S plus?

唔係lag 係覺得個動畫改左少少咁

已更

已更,正

好撚正

已更,正

好撚正

有得改排序

點樣改

好撚正

有得改排序

點樣改

Setting
有冇巴打知in app purchase點先可以成功退款?
之前打機諗住課金,課完之後d內購項目冇比到我
去信客服,佢叫我搵itunes退款,因為佢話有成功儲值紀錄先會向iTunes 請款
Itunes果邊又email 叫我cap圖搵隻game客服補發番內購項目
前後搞左成個月都仲未退到,兩邊都推個波比對面
希望有巴打可以幫幫手

你話game客服冇理你

Apple之前叫我cap番客服同我既對話比佢

所以應該用唔到依個原因

Cap完圖最後reject左,問番佢原因係咩?

佢就咁話審核團隊未有明確原因比佢
lihkg係電話排完台既次序之後電腦版會跟返
另一部機登入同一個ac都會跟返
唔知old news左未
lihkg係電話排完台既次序之後電腦版會跟返
另一部機登入同一個ac都會跟返
唔知old news左未

我冇跟返既
有冇巴打知in app purchase點先可以成功退款?
之前打機諗住課金,課完之後d內購項目冇比到我
去信客服,佢叫我搵itunes退款,因為佢話有成功儲值紀錄先會向iTunes 請款
Itunes果邊又email 叫我cap圖搵隻game客服補發番內購項目
前後搞左成個月都仲未退到,兩邊都推個波比對面
希望有巴打可以幫幫手

你話game客服冇理你

Apple之前叫我cap番客服同我既對話比佢

所以應該用唔到依個原因

Cap完圖最後reject左,問番佢原因係咩?

佢就咁話審核團隊未有明確原因比佢

應該一早同佢講冇理你

我之前pkm go都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞