[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
幾時有新野玩, 唔知點解IP7之後都好悶...

人像MODE幾時先正式版
個內置電郵load好耐都更新唔到

有冇巴打都係咁?
Kaiboard 係好用,但ios block左 有d位唔比用,搞到點都要加番原生落去,轉emoji又要禁多下

有冇人有solution

iPhone 6s 表示都好旦悶
Kaiboard 係好用,但ios block左 有d位唔比用,搞到點都要加番原生落去,轉emoji又要禁多下

轉android

買Switch

轉android

岩岩先係android轉過黎
Nokia 8 如果生得靚仔又有3.5mm jack, 我可能唔等iphone8就轉會

Gay Cook

轉android

玩過老母幾部AN啦, 人都燥
ios愈update愈垃圾

幾時先出到一個穩定又慳電ge版本呀 唔要respring呀

轉android

冇得搞

轉android

我用zf2同oneplus one都ok既

我又唔係做主機

轉android

冇得搞

係Apple唔比

買Switch

少打機,淨係打 Fifa
個內置電郵load好耐都更新唔到

有冇巴打都係咁?

天才吧有冇得rock in 老母部6+壞左

買新算

整得就整啦 過年用好多錢廢事一野就叫佢買部新咖啦

自己諗吓

有得降咩 要有shsh wo

jb完可以唔洗shsh降
10.2 jb 未出 想問定先

有咩方法降

家下仲有shsh 降

轉android

an ios 雙機
btw 你係夜淫巴??
10.3呢
部se 個mon 灰左一撻 + 個 靜音鍵壞左,即時換部新ge
頭先跣親,部7+ 個mon就壓裂+花左
預約左聽日換mon,大概要幾耐先拎得返部機
想問下SCREENSHOT完,有時會自動彈出來問我SHARE去邊
或者SHOW返果張SCREENSHOT出來

係點樣按嫁?
想問下SCREENSHOT完,有時會自動彈出來問我SHARE去邊
或者SHOW返果張SCREENSHOT出來

係點樣按嫁?

Jb tweak?
10.3呢

10.3呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞