[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有無iPhone 6s既巴打最近因為電池有問題而換左機?

想問下有無巴打換到iOS 10.1.1?
想問1月6日買機送耳機係要上網訂機定一早去門市買先有?

唔係兩樣都得咩

真心一問 想問邊樣機會大D?去門市買洗唔洗一早6點去排?
想問1月6日買機送耳機係要上網訂機定一早去門市買先有?

唔係兩樣都得咩

上網訂仲好,又唔洗逼
新人留名
有無iPhone 6s既巴打最近因為電池有問題而換左機?

想問下有無巴打換到iOS 10.1.1?

換電不換機

電池有問題果批佢換電only?

要等幾耐先有得拎?

有冇人知點樣可以整到咁
之前部ip6用耳機較到好大聲都會有紅色(冇JB)
利申:依家用緊ip7 但冇左呢樣野

肯定係 jailbreak tweak

冇JB冇可能有呢d改system既野wo
黑色ip7會甩色
黑色ip7會甩色

淨係隻角撞一撞到張枱已經甩左啲色
黑色ip7會甩色

你當係iPhone 5 黑魂版第二代

唔係兩樣都得咩

上網訂仲好,又唔洗逼

多謝解答 想問神上年有冇d咁既優惠?會唔會好快冇晒
黑色ip7會甩色

反正一買番黎已經花左,已經唔執著呢啲野
黑色ip7會甩色

反正一買番黎已經花左,已經唔執著呢啲野

CHOK仔上唔上到網呀

CHOK仔上唔上到網呀

係屋企wo

自己換完粒新電都唔係100%

你覺得個apps 100%準 ?

其他app都係1700
今日csl又做乜,爆信號但係load空氣😫😫
iphone6s
跌到裂mon
操作完全正常
係咪姐係淨係爆玻璃冇壞液晶
整返大約幾錢 有冇巴打整過可以推介

其他app都係1700

呢d app本身就唔準

參考用

其他app個原理都係一樣 咁你down幾多個都係寫1700架啦

去到天才佢同你check又另一個數

其他app都係1700

呢d app本身就唔準

參考用

其他app個原理都係一樣 咁你down幾多個都係寫1700架啦

去到天才佢同你check又另一個數

個個post 都loop
僅供參考當左係一定冇錯
倒瀉左碗譚仔落部mac度
倒瀉左碗譚仔落部mac度

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞