[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

呢個WhatsGif係連登巴打搞既香港地道Gif keyboard

之前個Whatscap唔係全部gif

明明無update

我都係咁

我都係咁

呢個WhatsGif係連登巴打搞既香港地道Gif keyboard

之前個Whatscap唔係全部gif

如果佢個app有得揀gif就好 唔想set keyboard
想問有冇6s plus用家錄音有問題
依家keep住錄音比人都係冇聲,聽人地啲錄音又重播兩次先有聲
想知係bugs定我部機壞撚左
依家keep住錄音比人都係冇聲,聽人地啲錄音又重播兩次先有聲

同埋成日插住耳機但未播音樂個陣,佢都會冇啦啦自己播,仲要冇啦啦會快進咁播歌
仆街部macbook一開就成個mon都係雪花 但等幾秒又無事?有無巴打都係咁?

新果部?

係啊...
有冇APPS可以分番開D相

乜鳩APPS都係放係所有相片

IPHONE7+
仆街部macbook一開就成個mon都係雪花 但等幾秒又無事?有無巴打都係咁?

新果部?

係啊...

好似係通病黎 等update

同埋成日插住耳機但未播音樂個陣,佢都會冇啦啦自己播,仲要冇啦啦會快進咁播歌

耳機位入塵/ 耳機壞?

IPHONE7+

Android
今日部 6 仔瘋狂彈 app 聽聽下 kkbox 全部 app quit 晒,淨係用 whatsapp 又會打打下字彈返出去,facebook app 又慢咗好多,就咁打字都要 load 好耐

跟住發現部機個容量係錯,起碼成個 whatsapp database 都無計入去,話我有 20 幾 GB 位剩 但之前肯定係無
準備重刷 10.2 ipsw

IPHONE7+

Android

呢兩日開snapchat就瘋狂reboot 好煩,到底係snapchat問題定ios10.2問題
利申iphone6 10.2
想買部ipad air 2,爭扎緊買部新嘅定二手好
成日用藍牙聽聽下歌就話斷左線,之後又正常返,明明部電話就係面前
洗機回復過解唔解決到問題
講電話又係人地聽唔到我講野咁,要隊到好埋先講到
今日部 6 仔瘋狂彈 app 聽聽下 kkbox 全部 app quit 晒,淨係用 whatsapp 又會打打下字彈返出去,facebook app 又慢咗好多,就咁打字都要 load 好耐

跟住發現部機個容量係錯,起碼成個 whatsapp database 都無計入去,話我有 20 幾 GB 位剩 但之前肯定係無

唔知以為你中毒
呢兩日開snapchat就瘋狂reboot 好煩,到底係snapchat問題定ios10.2問題
利申iphone6 10.2

我snapchat冇事 7plus 10.2.1 pb
想買部ipad air 2,爭扎緊買部新嘅定二手好

新啦 就算二手都要買有保既
大大大iPad有冇咩新消息,一直都好想入部12吋但係都出咗咁耐,會唔會有機會出2
呢排個系統服務成日鳩拎定位
得返1%都仲要拎緊,又勁耐都唔停
6仔用家升唔升10.2好?
6仔用家升唔升10.2好?

唔知以為你中毒

我都驚 但係呢兩日先係咁

最大問題係 storage 嗰度佢成個 whatsapp database 無計,shift update ipsw 都唔得
有冇人去過先達換電?

換左之後係咪唔可以再update ios?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞