[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

好唔好玩架

呢隻野好多正評

咩app

題外話Ps plus黎緊呢期都免費呢隻,係咪一樣?

呢隻野好多正評

咩app

題外話Ps plus黎緊呢期都免費呢隻,係咪一樣?

ps plus好似係免佢個dlc果章
有無人每次買apps都俾人扣多1%charge?

海外server 🤦🏻‍♂️

我用中銀會收

用張恆生先冇
部iPhone 6舊電漲咗少少 唔明顯 只係由個mon睇得出個mon彎咗 換唔換7細機好?
部iPhone 6舊電漲咗少少 唔明顯 只係由個mon睇得出個mon彎咗 換唔換7細機好?

換電其實好平
1700誠收一對自用

港島 or 油尖旺

Telegram: hku852
各位口巴打唔該想問下如果過左兩個月保養係apple 換IPHONE6S Plus 電池要幾錢 ,見其他鋪頭$300就換到電
唔知靠唔靠得住
各位巴打唔該想問下如果過左兩個月保養係apple 換IPHONE6S Plus 電池要幾錢 ,見其他鋪頭$300就換到電
唔知靠唔靠得住
各位口巴打唔該想問下如果過左兩個月保養係apple 換IPHONE6S Plus 電池要幾錢 ,見其他鋪頭$300就換到電
唔知靠唔靠得住

6舊幾水
有冇巴打想夾錢買個mario run 全部關玩下?
用緊6s 部機宜家9.3.5
升唔升10.2好
升唔升10.2好

用 Apple Watch 照上
依家7細色matte black係咪有得walkin買
升唔升10.2好

冇必要可以唔上住
依家7細色matte black係咪有得walkin買

細機一早有晒啦
仆街 The war of mine 減完又減

前日先$23買左 今日$15

早買早享受
想問下之前話6s電有問題可以換,但係咪要放低一晚先有得拎?
有冇人買左隻roller coaster tycoon classic?
有冇用後感?

好唔好玩

早買早享受

今晚買過兩日$8

好唔好玩

要好有耐性
有冇人個wifi成日斷?

用whatsapp又成日connecting

Ios10.1 , 7

好唔好玩

要好有耐性

二段減價
有冇flac player係可以show歌詞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞