[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇人用緊Smartone用唔到data上網?

無事

無事

咁我等陣拎去smartone搞先

無事

無事
Iphone7 上唔上10.2好?部機成日都好lag
Iphone7 上唔上10.2好?部機成日都好lag

冇乜大問題 up得
細7機有咩問題
今晚唔訓等10.3

今晚唔訓等10.3

同求

利 10.2 wait
The Binding of Isaac: Rebirth by Nicalis, Inc.
https://appsto.re/hk/2JaW_.i

好貴

The Binding of Isaac: Rebirth by Nicalis, Inc.

好貴

係電腦由舊版一路玩 玩到新版第二個大更新 等特價即down
今晚唔訓等10.3

同求

利 10.2 wait

預計有咩新
岩岩試左10.2

同求

利 10.2 wait

預計有咩新
岩岩試左10.2

Theatre mode
部7 plus買左兩個禮拜,呢兩日開始聽電話人地聽唔到我講野。要開speaker講人地先聽到。 但係WhatsApp voice message又無問題。 拎去check就話叫我換機。

好貴

係電腦由舊版一路玩 玩到新版第二個大更新 等特價即down

我都等佢特價先
部7 plus買左兩個禮拜,呢兩日開始聽電話人地聽唔到我講野。要開speaker講人地先聽到。 但係WhatsApp voice message又無問題。 拎去check就話叫我換機。

聽電話果陣較音量大細有冇試下
有無巴打有維修公司推薦?
有部MacBook Pro 2011哩兩日壞左
去完Apple 都話幫唔到
2016唔夠吸引阿 同埋好貴
iTunes 日文歌係iTunes 同 music app會寫英文歌名,有冇辦法set返做日文歌名?

同求

利 10.2 wait

預計有咩新
岩岩試左10.2

Theatre mode

本身話10號出 好期待
講真AirPods 真係近年最驚喜嘅product

通常大家對apple product,都會好有期望,之後會流出,大家就,吓?冇嫁啦?

之後發佈會,同流出一樣,之後你買咗,比睇到嘅好,但冇寄望咁高

當寄望係 1-10分

就快iPhone 7: 9分

早3個月iPhone 7 流出: 7分

發佈會冇驚喜: 5 分

買咗係手: 6-7 分

但AirPods

傳 apple 出wireless: 5 分

整走 3.5mm + 發佈會講 AirPods: 4分

當晚全世界聲討: 2 分

但啲記者率先試又好似幾好: 3分

好多Youtuber 開賣第一日好多好評: 5 分

自己上手: 8 分
有無人個battery life update唔到?好似落左架,但係又有update
iTunes 日文歌係iTunes 同 music app會寫英文歌名,有冇辦法set返做日文歌名?

係日本iTunes 買,會顯示日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞