[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
問定先,換完mon有冇野要檢查?會唔會入塵嘅風險
出左成個月

其實有冇人執到AirPods

暫時未聽過有人跌 [呢d 野好邪~! 一提就會多左人咁岩中招]

穩過有線EarPods

跑跳都冇跌

跳係突登試佢

跑就現實生活(追巴士,趕時間)

入塵即刻屌佢啦
出左成個月

暫時未聽過有人跌 [呢d 野好邪~! 一提就會多左人咁岩中招]

穩過有線EarPods

跑跳都冇跌

跳係突登試佢

無錯
出左成個月

穩過有線EarPods

跑跳都冇跌

跳係突登試佢

無錯

電量如何? 用到幾耐?

穩過有線EarPods

跑跳都冇跌

跳係突登試佢

無錯

電量如何? 用到幾耐?

拋其他一條街
差15分鐘用幾個鐘
Airpod係負評最低既產品
When will we get 10.3
想問app版lihkg有冇得較到吹水台只睇到吹水台既post
想問app版lihkg有冇得較到吹水台只睇到吹水台既post

呢個問題其實好奇怪
照咁講其實唔應該畀人有得出post去吹水台
吹水台純粹拎嚟做顯示所有台嘅post會合理啲

入塵即刻屌佢啦

我上次換完 mon 發覺有一點白色 coating 甩左,佢即刻換左部 refurbished 機俾我
When will we get 10.3

Theatre mode
LIHKG個mb成13xmb
佢係咪會自己清返啲cache架?

手動
部6s+ 又爆左mon 想整返比屋企人用 邊度有集成買?同換難唔難

手動

今日唔知做乜每入一個新post,個app個size就自動大左
之前仲好地地
屌 唔知做乜9 舊電無啦啦好似倒水咁跌...
太凍係咪會搞到舊電壞?
太凍係咪會搞到舊電壞?

岩岩check左log
個到寫我仲有2500mah
點解有時部機會倒水咁跌 究竟做乜事
係咪顯示有問題
太凍係咪會搞到舊電壞?

岩岩check左log
係咪顯示有問題

background run緊野就會倒水

係咪FB app果d / 大陸app?
太凍係咪會搞到舊電壞?

岩岩check左log
係咪顯示有問題

我較左low battery stop background就停返
我都唔知 琴日就isafepro
岩岩就dolphin browser

岩岩check左log
係咪顯示有問題

我較左low battery stop background就停返

用this broswer啦
太凍係咪會搞到舊電壞?

太凍會倒水
係咪已經無人會用fb官方app
friendly值唔值得課金
太凍係咪會搞到舊電壞?

太凍會倒水

我都覺得一冷一熱佢會瘋狂倒水

用this broswer啦

Isafepro係咪好食電
係咪已經無人會用fb官方app
friendly值唔值得課金

其實ok
但我個人接受唔到佢like個d icon又大又低清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞