[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
唔係好識玩fallout shelter
成日唔知做乜咁

就係on99咁升建升人 排人出去搵野

用radio call多d居民入黎
保護個基地咁

其實都幾似以前d FB flash game

不過唔洗點課金 都算良心
派人出去*
spotlight 唔識出匯率

Spotlight搜尋開返計算機就有返

原來係咁
今朝上網訂iPhone 7 plus
隔咗一排sd個message黎話未能取得授權
咁打上hotline就話信用卡credit唔夠 要用第二張比錢
個CS整完之後隔幾分鐘就收到email confirm咗個order
12點左右隻耳機轉咗PFS
點知到咗12點半又彈個messgae黎話拎唔到授權
打上hotline由1點打到7點都唔通
上online store改信用卡又改唔到

有無巴打知應該點做
咁打上hotline就話信用卡credit唔夠 要用第二張比錢
個CS整完之後隔幾分鐘就收到email confirm咗個order

有無巴打知應該點做

你今日打緊係唔通啦

今朝打開音樂,無哂d 歌

插iTunes 無反應,請問點搞

Ps 9.3.5

有無巴打知應該點做

你今日打緊係唔通啦

明明confirm咗 仲要轉埋FPS都會話未能授權
尋找逼爆神
iTunes connect 有冇聲氣
請問而家買6s係咪一黎就IOS 10.2?
請問而家買6s係咪一黎就IOS 10.2?

啱啱AOS咗部 10.0.2 iPhone7
其實itunes backup已經可以backup埋whatsapp
點解要搞咁多野

可能我比較古老
由3gs開始換到依家6s都係用itunes backup,從來唔用icloud/其他app內backup

就算遲下要整都只會用icloud,不過又好似冇得一次過買大少少storage backup晒兩老既電話同埋電腦個photos library,好煩

尋找逼爆神
iTunes connect 有冇聲氣

spotlight 唔識出匯率

原來係咁

其實預設應該全部apps都on晒
到底係咩情況下會off咗計算機,咁多手全部off晒?

原來係咁

我就係全部off 淨係開計數機

原來係咁

Same

Same

心理上會覺得好似慳電左

原來係咁

我之前係全off
請問有冇free 既email app推介??
之前試緊 notion 但係今日係咁彈app用唔到
想試下其他

九方個最新版本iOS 10用唔用到?

未升iOS 10

九方個最新版本iOS 10用唔用到?

未升iOS 10

啱啱update會用唔到架咩
純粹問下 有無人會完全唔update ios?

有同事前果排由5s轉7,佢轉機前部5s仲係用緊7.1.2
又walk in搵天才 都係入塵壞藍牙

有applecare?
免費換機

有applecare?
免費換機

未過保

有applecare?
免費換機

未過保

入塵計人為定包保先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞