[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
仆街了 我6s plus
都有6s 果個壞電問題....

咁咪去check
仆街部macbook一開就成個mon都係雪花 但等幾秒又無事?有無巴打都係咁?

新果部?
幾時先有出第三方lightning轉3.5mm頭
我怕我再用條垃圾腸仔會剪撚斷佢

深水埗有啦 不過聽唔到電話淨係聽到歌
佢當左耳擴咁

深水埗有啦 不過聽唔到電話淨係聽到歌
佢當左耳擴咁

大牌子先敢買
抵唔抵 24個月 355$ 免預繳 機價 1980$
抵唔抵 24個月 355$ 免預繳 機價 1980$

有冇flac player係可以show歌詞
有冇flac player係可以show歌詞

Onkyo HF player得唔得?

我淨係聽過話 呢個可以播flac果陣搵歌詞
Musixmatch Lyrics Finder by musiXmatch srl
https://appsto.re/hk/d_cUA.i
iPad Air 2 - 3千零蚊(32GB)....
抵唔抵玩?
抵唔抵玩?

128啦
抵唔抵玩?

128啦

3788 128

我淨係聽過話 呢個可以播flac果陣搵歌詞
Musixmatch Lyrics Finder by musiXmatch srl
https://appsto.re/hk/d_cUA.i

唔該晒兩位巴打
試下先
有冇人個wifi成日斷?

用whatsapp又成日connecting

Ios10.1 , 7

iPhone 有邊個music player app好用
有幾多巴打唔係apple store 買機
想係出面買 因為個價差1k 有多

係CSL買

有咩優惠
抵唔抵玩?

128啦

3788 128

咁多GB用唔晒
iPhone 有邊個music player app好用

我用moov同 google music

128啦

3788 128

咁多GB用唔晒

唔會架 32GB 你用用下會好快冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞