[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

pb可以就咁剷走profile就甩到

我刪profile係諗住唔再update beta os姐
想轉番normal os有咩方法?

我上次要dfu restore先得 (ios 9pb)

我可唔可以等佢release 10.3 果陣直接就咁update去10.3?

我刪profile係諗住唔再update beta os姐
想轉番normal os有咩方法?

我可唔可以等佢release 10.3 果陣直接就咁update去10.3?

刪profile入DFU UPDATE

刪profile入DFU UPDATE

最方便都係上返pb啦 又唔係有問題
天文台個apps 做乜撚
呢排成日 load 唔到溫度
有無人都係咁
應該唔難,由 DP/PB 轉返正式

你更新到最新PB 10.2.1

更完 delete profile

等正式版
再update
換左iPhone 7之後係連公司wifi成日都死,要熄左再開
換左iPhone 7之後係連公司wifi成日都死,要熄左再開

iOS 10.2 ?

iOS 10.2 ?

等正式版
再update

但我本身就係之前up左10.2beta2
之後刪左profile 佢都冇比我裝番10.2 release版

等正式版
再update

之後刪左profile 佢都冇比我裝番10.2 release版

升返beta先啦

等正式版
再update

升返beta先啦

好啦
其實pb冇咩問題
出面做咩無端端多左一堆屌蝗語嘅post

啲大陸狗唔夠人講就講一個新既
買i7 既大機定細機好 又想要雙鏡 但係又鍾意i7 個size

Core i7?
梗係等kaby lake 喇
出面做咩無端端多左一堆屌蝗語嘅post

啲大陸狗唔夠人講就講一個新既

買i7 既大機定細機好 又想要雙鏡 但係又鍾意i7 個size

Core i7?
梗係等kaby lake 喇

Agger
快好多喎
呢度多唔多人玩pb
呢度多唔多人玩pb

一路都用
呢度多唔多人玩pb

一路都用

X2

其實有好幾次 public beta最後一版同official ge build number係一樣

姐係果個public beta=official

印象中 10.1 beta就係咁ge情況
呢度多唔多人玩pb

一路都用

X2

其實有好幾次 public beta最後一版同official ge build number係一樣

10.0 都係

10.2 都係
呢度多唔多人玩pb

一路都用

X2

跟本就係
Beta 最尾ver 唔係正式
咁uat 黎托柒

首歌隔離有粒星星係咩意思??
有冇人個WhatsApp 成日delay message???
今晚唔訓等10.3
今晚唔訓等10.3

好似聽日先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞