[月經] iOS集中討論區 (5) 成地AirPods

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

多1GB其實唔係好多 大機本身食多d ram

同埋細手用得好辛苦
我為左粒電 隻手痛下都要頂

男人但係女人手
https://www.newmobilelife.com/2017/01/11/10th-anni-skin-for-iphone-7-plus/
配件商推出 iPhone 10 周年機殼貼紙!iPhone 7 一貼「變成」初代 iPhone!

有冇人買黎試

如果香港有賣 咁又可以試下

但係用緊Jet Black 貼呢個又好on9
Genius Bar點約呀屌你
LOGIN左, SEND SMS拎到CODE啦, 跟住入, LOAD到死左WEBSITE
好啦咁, 咪一頁再試過, 又要SEND SMS, 又比返一樣CODE我, 但係入落個WEB又唔撚岩
跟住再試多次, 直頭唔回SMS, 屌你咁即係點呀
個mon 入塵想換mon
約genius bar 換係咪都係要等好耐
https://www.newmobilelife.com/2017/01/11/10th-anni-skin-for-iphone-7-plus/
配件商推出 iPhone 10 周年機殼貼紙!iPhone 7 一貼「變成」初代 iPhone!

有冇人買黎試

有性趣, 有冇人一齊買??
shipping 要10蚊, 貴過塊野

嘩咁買一張都百幾蚊

嘩咁買一張都百幾蚊

所以要SHARE運費
本身用緊6S plus,最近換左7 plus. 覺得好似仲lag過6s plus 既?尤其是係app 按home 出番去個時。
本身用緊6S plus,最近換左7 plus. 覺得好似仲lag過6s plus 既?尤其是係app 按home 出番去個時。

A10 fusion

出home果下會轉用低頻果粒(好似係)

睇慣左覺得仲過癮

A10 fusion

睇慣左覺得仲過癮

A10 fusion

睇慣左覺得仲過癮

你講堅?
Iphone6 今日跌爆左個Mon
用左一年半,整返個Mon好定換Iphone7?
又準備為iPhone 5換第二次電

我都換咗呢個牌子 可以再戰一年
又準備為iPhone 5換第二次電

巴打,呢個有無5s and 3GS 既電?

幫你睇咗 得5s 無3gs
btw 粒電係淘寶貨仔
想轉舊電但係蘋果check過舊電仲係正常
咁我想問自己買舊電返黎換得唔得?
自己有少少經驗拆過iPhone 4換電
上ebay見到呢隻仲要係加大版
好似好正

仲用到 打到jubeat

仲Jb左 有整左Virtual Memory
姐係用flash memory黎做ram

應該順過iPad 3

幫你睇咗 得5s 無3gs
btw 粒電係淘寶貨仔

感謝巴打
淘寶尋找到了,飛毛腿。

3gs好難買到電池了

A10 fusion

睇慣左覺得仲過癮

你講堅?

之前有人講過

但係除左咁冇其他實際d既解釋
google下 a10 fusion home screen animation lag
10.2.1 PB3
聽朝先升
有冇巴打知in app purchase點先可以成功退款?
之前打機諗住課金,課完之後d內購項目冇比到我
去信客服,佢叫我搵itunes退款,因為佢話有成功儲值紀錄先會向iTunes 請款
Itunes果邊又email 叫我cap圖搵隻game客服補發番內購項目
前後搞左成個月都仲未退到,兩邊都推個波比對面
希望有巴打可以幫幫手
iphone 6s 可以換電
但爆左 moon
係咪要整返先有得換

換唔換好
10.2.1 PB3
聽朝先升

尋晚出
有冇巴打知in app purchase點先可以成功退款?
之前打機諗住課金,課完之後d內購項目冇比到我
去信客服,佢叫我搵itunes退款,因為佢話有成功儲值紀錄先會向iTunes 請款
Itunes果邊又email 叫我cap圖搵隻game客服補發番內購項目
前後搞左成個月都仲未退到,兩邊都推個波比對面
希望有巴打可以幫幫手

你話game客服冇理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞