『薪火post』BNO 續期資訊(14) 請睇DOC再發問

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
終於dispatched
張form有叫我搵副簽不過我空左

我都空左,尋日先寄到uk, 希望批啦

有舊嗰本喺度 冇甩字應該掂
https://lihkg.com/thread/484313/page/1

咁都好嘈

有五毛就係咁架啦
https://lihkg.com/thread/484313/page/1

咁都好嘈

我依家都費事9叫啲續BNO,佢鍾意用廁板咪由佢囉。個班人用廁板柒咗唔會岀嚟講,淨係識講扮英國人、無居英權呢啲阿媽係女人嘅資料。人家死忠廁板咪由佢囉,我仲要鼓勵佢用多啲添,叫佢返大陸都用
想問下成功續領bno 既巴打,
本新bno係唔係咁既情況
係個別情況定本本係咁
少少花左acceptable
想問依家仲係平滑倉底貨?
係個別情況定本本係咁

個問題係咩
係個別情況定本本係咁

個問題係咩

佢講緊崩角

其實任何摺位有任何瑕疵都好正常囉

---------
btw,到底Kwai Chung幅圖去咗邊?好多個post冇見過
係個別情況定本本係咁

個問題係咩

佢講緊崩角

其實任何摺位有任何瑕疵都好正常囉

---------
btw,到底Kwai Chung幅圖去咗邊?好多個post冇見過

之前有D 圖已死LINK

而家個POST D圖我重新UP哂上我IMGUR 個ACCT到

咩料呀 咁難寫咩 影張form黎睇下
點解會覺得係填老闆名

咩料呀 咁難寫咩 影張form黎睇下

差副簽果part
係咪填公司名就得

影晒張form出黎俾人屌下得唔得?
本特衰護照出年四月到期 終於有動力整返本BNO 好彩咁岩有個frd係英國國藉 可以搵佢幫手加簽 希望一切順利
本特衰護照出年四月到期 終於有動力整返本BNO 好彩咁岩有個frd係英國國藉 可以搵佢幫手加簽 希望一切順利

you should apply as soon as possible - given the Christmas and New Year holidays are coming up, your application may take longer than usual.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞