『薪火post』BNO 續期資訊(14) 請睇DOC再發問

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
新護照一份DHL

舊護照同supporting documents 另一份DHL
‘分開寄?
點樣架
係呢度多謝咁多位答過我問題既人

收到了 但up圖失敗 up唔到上黎
我都meet到啦

多謝哂呢度既人解答me既問題
你地個緊急聯絡資料係咪會寫埋
真係好想快啲收到嘅話 dispatched後問hmpo拎tracking number 上dhl個網見到到咗香港之後就打上hotline要求即晚或者第日幾點送貨

唔該巴打
我本bno surname同givename調轉左

Chan Tai Man 變左做Tai Man Chan

有無巴打知點搞?

就咁寄哂 10幾年前果本BNO (尼本surname 同givename岩)

宜家尼本 (surname 同givename調轉左)

寫封信話新果本錯名, 叫佢改番

定係上網dl表填再寄過去?
send個自己寫的email去HMPO問下啦
經經的路過
咁都要問... HMPO 搞錯就緊係要 HMPO 搞返掂佢啦
我本bno surname同givename調轉左

Chan Tai Man 變左做Tai Man Chan

有無巴打知點搞?

就咁寄哂 10幾年前果本BNO (尼本surname 同givename岩)

宜家尼本 (surname 同givename調轉左)

寫封信話新果本錯名, 叫佢改番

定係上網dl表填再寄過去?
咁都要問... HMPO 搞錯就緊係要 HMPO 搞返掂佢啦

send 左去問

二十年前果年bno無錯名 新尼本錯

我係email度講埋

就等覆
輕輕的路過

原來我打錯字
今日終於收到 多謝製作doc各位巴絲
講返我有副簽欄 無簽照寄
連小學雞本BNO 自己副本出世紙
其他屋企人野無交
最後貼紙搣成功
btw 尼你老母
今日終於收到 多謝製作doc各位巴絲
講返我有副簽欄 無簽照寄
連小學雞本BNO 自己副本出世紙
其他屋企人野無交
最後貼紙搣成功

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞