『薪火post』BNO 續期資訊(14) 請睇DOC再發問

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
眼殘左添
咁睇怕都要等多幾日,聖誕截郵
唸住會去到當地先 再等聖誕假完派件
XMAS BRO

祝大家續BNO冇難度

都係個句睇左DOC先就應該冇咩問題
XMAS BRO

祝大家續BNO冇難度

各位巴絲打 快啲幫手清倉底貨
一定係膠面
XMAS BRO

祝大家續BNO冇難度

續咗48頁
希望唔好係膠封面
一定係膠面

唔想要呢隻色既封面

上年續仲係靚皮 今年全部倉底貨 BC都係
XMAS BRO

祝大家續BNO冇難度

續咗48頁
希望唔好係膠封面
一定係膠面

唔想要呢隻色既封面

上年續仲係靚皮 今年全部倉底貨 BC都係

喺cx買機票,乘客資料國籍填香港,但passport用bno有無問題
我搭EY都係咁填
岩岩飛到Paris 過入境冇吸印落BNO
過幾日係德國果邊走係唔係會比人審
係加拿大入境2條c9支那人以為我都係中國passport(我反轉左本passport,大家都紅色)
係咁撩我同我講支那話,我唔show佢,扮唔識聽 ,加上我帶緊耳筒聽緊歌,佢地冇癮收聲,排排下比d工作人員要check資料個d,睇下有冇排錯隊,唔小心比佢地見到正面 ,聽到佢地細細聲講「原來他是英國passport啊」,冇得繼續扮支那passport同佢地玩
係加拿大入境2條c9支那人以為我都係中國passport(我反轉左本passport,大家都紅色)
係咁撩我同我講支那話,我唔show佢,扮唔識聽[img]assets/faces/xm/agree.gif[/img] ,加上我帶緊耳筒聽緊歌,佢地冇癮收聲,排排下比d工作人員要check資料個d,睇下有冇排錯隊,唔小心比佢地見到正面 ,聽到佢地細細聲講「原來他是英國passport啊」,冇得繼續扮支那passport同佢地玩

好似聽過
類似嘅故事呢個post入邊都經常有提及
今日終於
送達處理中心(目的地互換局), GB
自己幾年前續左,依家幫女朋友搞緊
想問下你地洗唔洗填父母資料?
我記得我以前唔洗,但係依家搞要填勁多
我仲係『已交付運輸公司/出發前往目的地』
德國都無印
我:你好,但是我不是共匪
激到佢紮紮下
係得返我地呢代有呢本野

遲過97出世真係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞