[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
唔洗用刀啦,直接咬啦
我瞓醒發現一樣嘢,尋日返到屋企寫文跟住瞓....

我仲未沖涼
聖火人肉雞腿肥蛆
遲下帶佢去柑柑度開餐會點
真子遲下會唔會變埋崇火教教主
咁遲d條蟲食左條鳳凰羽毛會唔會變鳳凰
屌訓醒睇到我嬲,你條友今次淨係用系統訊息呃左我地成千字

文氐看到真子靈魂內的‘怨業’,不禁古害怕起來。
同埋
靈童成日同真子強調 因果循環

係咪講緊真子係母服 困住NPC瘋狂刷好感度
點知刷左兩隻 煉獄NPC 烏耳同哥利亞 果陣時既事

所以靈童希望幫真子洗走業力???
文氐看到真子靈魂內的‘怨業’,不禁古害怕起來。
同埋
靈童成日同真子強調 因果循環

係咪講緊真子係母服 困住NPC瘋狂刷好感度
點知刷左兩隻 煉獄NPC 烏耳同哥利亞 果陣時既事

所以靈童希望幫真子洗走業力???

屌你玩返機制又屌我

正唔正先
我成日諗如果d重要npc俾人玩壞左會點,例如呢個睇落道行咁高的崇火靈童,如果俾個痴女玩家姦左,究竟會做d咩事出黎
我成日諗如果d重要npc俾人玩壞左會點,例如呢個睇落道行咁高的崇火靈童,如果俾個痴女玩家姦左,究竟會做d咩事出黎

肉都食,女咪照食,之後燒左佢洗孽

屌你玩返機制又屌我

正唔正先

唔正
我想睇真子做王妃呀
新毒毒特意入黎問問題。
外傳係咪得一個post,感覺好似未完 但係又搵唔到第二個外傳既post
新毒毒特意入黎問問題。
外傳係咪得一個post,感覺好似未完 但係又搵唔到第二個外傳既post

外傳駁落正傳㗎
唔係4更咩
文呢
文呀
文呢

屌你玩返機制又屌我

正唔正先

有得屌你更梗係正

btw其實幾正,估唔到係要反轉字寫

逆唸丫嘛
唸在我舊年初一二都出文,比我補一日假都得掛

曾經只是曾經

連年初一年初二都有文點解中秋無文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞