[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
只可以話今季個設定太難跟
真係太高質
唔係就咁睇完就可以理解到
要再去研究先跟到

但我只係想安安樂樂打下d輕鬆機
如果我真係玩呢隻game 一定唔會去新世界玩
我自認冇能力

其實你可以唔理解壁畫,理解點破GAME就可以。
因為莉莉同小島都完全唔知高神既事。
正如毒毒第一次睇篇文咁,我唔講大家都唔知可以咁理解。
但係放心,我一定會係正文提及,依個係我既責任
我要你地冇壓力下睇到我要你睇既嘢,同時埋下線索。
等你地回想回時:原來係咁!

所以咪諗到頭爆囉
我只係見到一日一萬

不過我留左2個言樓主都無理到我 去左審判靚女miss喇一定係

其實因為病緊所以討論唔到劇情,但我精神永遠係呢到的

唔係審學生咩

掛住調教女學生

好傷心
有機會聚餐既時候同我綁起佢

睇到睇到
真係太高質
要再去研究先跟到

我自認冇能力

所以咪諗到頭爆囉

所以我都討論唔到d 咩
只可以跟住咁睇落去
不斷叫文等你可以快d 開估
小島南
見大家話自己跟唔到

其實未有人講中個伏筆,放心啦

第二季外傳第三季既開頭都屌到m底仆街
係得第一季由頭j到落尾唔洗點屌
小島南

我自己都打到眼濕濕

依啲就係我要既反應
白千松同中川
想自己做母服既話事人 所以做叛徒
真係太高質
要再去研究先跟到

我自認冇能力

所以咪諗到頭爆囉

所以我都討論唔到d 咩
只可以跟住咁睇落去
不斷叫文等你可以快d 開估

我都係
見大家話自己跟唔到

其實未有人講中個伏筆,放心啦

(9up)唔通係新世界死的人係現實世界都會死
一日一萬 未完啊
期待莉莉出到去報牛果時同白千松果場單挑
今日遲出文,就係為左一次過出今篇
南哥GG
毒毒表示餵唔飽
屌竟然有d感動
今篇的確好感人
眼濕濕了
小島
今篇的確好感人
眼濕濕了

同感
今篇的確好感人
眼濕濕了

同感

小島剛剛先重拾朋友的感覺,咁快就玩完
其實我唔係識唔識d 神 , 而係我睇文就係睇M 底你寫得好睇 , 唔係想討論

所以唯一做既野就係追你文,等你知有人睇緊
其實我唔係識唔識d 神 , 而係我睇文就係睇M 底你寫得好睇 , 唔係想討論

所以唯一做既野就係追你文,等你知有人睇緊

咁你撩下我吹水都好,關心下我食左飯未都好

介紹比其他人睇仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞