[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
應該會有第二個傑作,第四版發現第七版傳送門,好似紅白機隻孖寶咁唔行下面條水管而跳上去會到後面幾關咁

笑咗
睇怕都會發生

M底要出文既心真係前無古人後無來者

笑到痴線
系統提示 發現通往第七版秘道
其實我係咪記錯,M底其實一直話係搵到牙
而唔係嘴,我心諗屌你咩,冇牙唔講得野咁on9既個design

完全同意
我雖然有諗過放咗牙可能會講嘢
但放咗牙就會嘻嘻未免太 on9
係我嘅理解入面,冇咗假牙應該都出到聲

我一開始以為係一隻牙
其實我係咪記錯,M底其實一直話係搵到牙
而唔係嘴,我心諗屌你咩,冇牙唔講得野咁on9既個design

完全同意
我雖然有諗過放咗牙可能會講嘢
但放咗牙就會嘻嘻未免太 on9
係我嘅理解入面,冇咗假牙應該都出到聲

我一開始以為係一隻牙

一隻牙+1
諗住一隻牙可能係堆人偶用來當門卡用黎開門的道具,會唔會有地邊找到一隻牙形的孔
會唔會有新毒睇到一頭霧水
等左成晚 係依到出文
等左成晚 係依到出文

唔係呀屌,佢地心急我先出住半製成品呀
唔緊要啦,眾-毒毒嘅預言將會出現,快啲post第7版嘅link啦,記得我地教咗幾季,唔好又唔識貼
可惜玩game時冇咩對白俾M底加落篇文。
睇翻最正都係這句
阿圖:我屌你老母唔好再嘻嘻嘻嘻咁笑,講野啦撚樣
等左成晚 係依到出文

又老屈讀者
等左成晚 係依到出文

又老屈讀者

我地係想你開新post 出全文
唔係舊post 出住一半一半咁...
寧願吹下水先
等左成晚 係依到出文

又老屈讀者

我地係想你開新post 出全文
唔係舊post 出住一半一半咁...
寧願吹下水先

Agger
屌你地好難捉摸呀
屌你地好難捉摸呀

all or none有幾難明,一係新post全文個個睇到開開心心,一係冇文不停追文,都冇巴打要求出住一部份頂癮,你當吸毒冇成包都兩行索住頂陣先咩
屌你地好難捉摸呀

all or none有幾難明,一係新post全文個個睇到開開心心,一係冇文不停追文,都冇巴打要求出住一部份頂癮,你當吸毒冇成包都兩行索住頂陣先咩

一心只想出文既m底就最好捉摸
屌你地好難捉摸呀

想像唔到M底係學校比學生玩果時係點
係第四版放第七版既野 我諗得樓主先會做到

係第四版放第七版既野 我諗得樓主先會做到

就爆post again
屌你地好難捉摸呀

想像唔到M底係學校比學生玩果時係點

仲話訓導組
諗住搵下有冇新post
點知回到過去黎返第四版

真係搭下嗲又爆一個post
舊post逐一淪陷
諗住搵下有冇新post
點知回到過去黎返第四版

準備第三版出現第七版傳送門
諗住搵下有冇新post
點知回到過去黎返第四版

推到爆晒所有舊post先出文
諗住搵下有冇新post
點知回到過去黎返第四版

諗住搵下有冇新post
點知回到過去黎返第四版

慢慢爆返舊post sosad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞