[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
安德魯遺願會唔會係完成虐待真子

哇屌 好彩佢入唔到新世界
其實有冇五轉係要人死過返生?

稱魂師
不過屍人巴打都冇出現過
馴獸師可唔可以馴服自己隻核凸油燈

咁應該係要莉莉奈返去紅櫻通水
再叫屍巴過黎死
跟住先有機會五轉到

鳩估埋五轉能力係落狀態落敵人度 敵人死左可以變佢隻鬼出黎打人

諗起op d控制鬼魂人

鞭你

你想既話可以,但唔好太大力

笑左shocked
裸體
姐係冇裝?
個背包咩都冇哂?
佢隨機重生亞洲大組一個點?
姐係有機會唔係重生去紅櫻勢力範圍?
如果係隨機重生去本身所屬既勢力範圍咁白千松重生個陣點解在俄仔個邊?
咁尼佢地收埋左個條屍係咪重生個下條屍就消失左?
裸體
姐係冇裝?
個背包咩都冇哂?未仲諗梗係未著定係真係冇哂好
姐係有機會唔係重生去紅櫻勢力範圍?默認設定係接近主要玩家群
如果係隨機重生去本身所屬既勢力範圍咁白千松重生個陣點解在俄仔個邊?
諗下樹點重生
咁尼佢地收埋左個條屍係咪重生個下條屍就消失左?變骨
M底有冇諗過真係設計遊戲

咁嘅速度 2047 都未有得玩

屌 好可惜
裸體
姐係冇裝?
個背包咩都冇哂?未仲諗梗係未著定係真係冇哂好
姐係有機會唔係重生去紅櫻勢力範圍?默認設定係接近主要玩家群
諗下樹點重生
咁尼佢地收埋左個條屍係咪重生個下條屍就消失左?變骨

應該要冇晒啲嘢
啲物品應該留返係條屍嗰邊
本身死咗啲隨身物品就唔會消失
(噬魂大劍就係好例子,雖然嗰個唔係新世界)
你諗下真子係撫雲山都仲執到條鳯毛
白千松死嗰陣條屍都有裝㗎嘛,樹都係

BTW 變骨
姐係有機會真子執嗰條屍未死噃

屌 好可惜

進入安德魯嘅意識強姦真子
「系統提示︰請在廢青狼趕到前內射 3 次。」

屌 好可惜

M底:「一日一萬 每更三千起 係出每篇文前比讀者屌足77次」
莉莉係自己做任重生wo
點同樹係有人幫佢重生
你咁講係咪暗示緊白千松佢個名一早寫左去俄仔個邊其中一本生死冊度
所以俄仔係用生死冊復白千松?
如果係咁真係好爆下
主要玩家群係咩意思
姐係都有機會重生去其他server 既玩家群呀?
咁佢有機會重生去其他大組既地方?

屌 好可惜

任務失敗嘅話係唔係要經歷多一次比狼巴屌死?
莉莉係自己做任重生wo
點同樹係有人幫佢重生
你咁講係咪暗示緊白千松佢個名一早寫左去俄仔個邊其中一本生死冊度
如果係咁真係好爆下

See?
莉莉係自己做任重生wo
點同樹係有人幫佢重生
如果係咁真係好爆下

See?

俄仔用自己本野復白千松唔係一早估到嘅呢咩?
莉莉係自己做任重生wo
點同樹係有人幫佢重生
如果係咁真係好爆下

See?

之前有估
但佢唔理

屌 好可惜

會唔會有人課金不停解呢個任
主要玩家群係咩意思
姐係都有機會重生去其他server 既玩家群呀?
咁佢有機會重生去其他大組既地方?

我諗係跟大組/母組班人

屌 好可惜

好似幾開心
莉莉係自己做任重生wo
點同樹係有人幫佢重生
如果係咁真係好爆下

See?

之前有估
但佢唔理

1. 膠尼話得生死冊持有人唔可以註冊去第二本
2. 白千松拎弓 跟住俄仔問有冇人睇到你個樣
3. 同埋莉莉奈話自己俾白千松殺
4. 再加埋花音凜證實死亡
就 99% 肯定咗係用俄仔本嘢啦
莉莉係自己做任重生wo
點同樹係有人幫佢重生
如果係咁真係好爆下

See?

文呢?
冇文 see 條毛啊

樓主小心身體啊~我食完藥訓先聽朝睇文

等你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞