[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
我對孖仔工程師同城府洛基

要開追悼會

樓主一路話搵返舊file都無左件事!
好睇 加速
內容吸引左
每當見到呢d情節,都心諗,如果隻角係自己既就好嚕
同查曼德交合就變五轉
我仲打梗地基果時就比你地屌到飛起

起地基係好重要,但工程延誤,緊係要屌[img]assets/faces/mf/fuck.gif[/img]

好有道理啊巴打
同查曼德交合就變五轉

查曼德變召喚獸

俾 AI 破咗處仲係咪處
同查曼德交合就變五轉

查曼德變召喚獸

葛萊芬多加一分

邊個同你講佢係處
同查曼德交合就變五轉

查曼德變召喚獸

葛萊芬多加一分

邊個同你講佢係處

同六口瘋狂交合
而家樓主已經唔覆我喇
而家樓主已經唔覆我喇

呵返覆覆覆
而家樓主已經唔覆我喇

呵返覆覆覆

唔開心
今晚同我團圓補償返
同查曼德交合就變五轉

查曼德變召喚獸

葛萊芬多加一分

邊個同你講佢係處

同六口瘋狂交合

我未寫實
同查曼德交合就變五轉

查曼德變召喚獸

葛萊芬多加一分

邊個同你講佢係處

同六口瘋狂交合

我未寫實

百合之花盛開
最後同肥蛆交合都唔同皇子交合
火良野線同真子線比:
食緊女同睇條女幾時俾人食,期待感係完全唔同的

講完笑,火良野線同真子線比角色的互動差太遠。
火良野線來來去去就是火良野的大男人主意令佢企出來護住一個比自己更強的秀子,而秀子亦很享受有一個男人可依靠,給人保護的感覺。
真子線有時間優勢,角色相處間的變化令人感覺到經歷,亦因變化令人想追看之後會如何。
火良野線同真子線比:

火良野線來來去去就是火良野的大男人主義令佢企出來護住一個比自己更強的秀子,而秀子亦很享受有一個男人可依靠,給人保護的感覺。
真子線有時間優勢,角色相處間的變化令人感覺到經歷,亦因變化令人想追看之後會如何。
火良野線同真子線比:

火良野線來來去去就是火良野的大男人主義令佢企出來護住一個比自己更強的秀子,而秀子亦很享受有一個男人可依靠,給人保護的感覺。

同埋因為真子有攻略npc feel d(好感度狂上升)
反而火良野就比較上似係經歷緊副本,而唔係攻略緊

建議樓主可以發揮返火良野一d天生既領袖風範,睇下可唔可以吸引返d npc對佢好感度上升繼而比佢差遣
想像到d毒撚係屋企打呢隻game玩到又嘔又屙又出精
火良野線同真子線比:

同埋因為真子有攻略npc feel d(好感度狂上升)
反而火良野就比較上似係經歷緊副本,而唔係攻略緊

建議樓主可以發揮返火良野一d天生既領袖風範,睇下可唔可以吸引返d npc對佢好感度上升繼而比佢差遣

或者招真玩家咪可以比毒毒出場

唔肯定新世界既setting係點
會唔會npc當中混合左d真心想同npc交心既玩家,其實都唔出奇

有得屌你屌唔屌?

有得屌你屌唔屌?

你想點咪點
放飯無文

利申扣住正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞