[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
吉蒂bb放棄條基佬啦
你我識欣賞你
一日一路打文,一路食甜筒
我期待乞衣仔同狼絲係埋一齊多過親生女同查曼德

重口味,真子同狼絲係師徒,真子搭上查查,好混亂
狼絲
都自己人了,怕咩醜
感激樓主
GAY
明明就女黎 GAY乜春
爭女爭到變Hehe
不得了
又多一條感情線
呢對組合真係畫龍點精
打梗,聽朝早12點前應該有一更。我早啲起身收尾

咁咪幾好 識自動報更出文

報唔等於出

啱呀,某日都話四更㗎,最後咪又係無影。

堅持hold住正評唔好比住,唔好寵壞樓豬。

果日我出第一更果時話今日4更,之後出多兩更姐係三更。最後果更之後果日出左

唔好講到我一更都冇出咁,嬲呀

嬲啊?
唔忿氣咪嚟次真.四更囉

鳩估老鼠係十二火生肖之一
失蹤人口 改名巴 你睇到啲伏未

水龍
上篇係為你而寫 殺文氏
起身又無文
兩日就過左100回覆,都有四篇文睇,唔錯唔錯

文都未睇,睇下有咩伏先
訓醒冇文
起身又無文

狼絲一覺醒來,忍不止嬌嗔:「起身又無文!」

面對如斯尤物,佛都會動心啦。樓豬一手抱腰,另一隻手也不閒住喎,偷偷地係鍵盤用單手打字,將所有親生女嘅情節都安排哂比佢。而狼絲再也控制不住,果兩個釘,亦由軟既棉­花糖變為硬既橡皮糖啦!
放過隻兔仔,到季尾就嚟餓死嗰陣就可以食兔仔+松鼠
我諗呢個就係崇火靈童嘅意思

因果中都有善惡
1. 狐狸行善放兔,卻差點餓死,而這個因,變成日後′兔子以堅果引松鼠給狐狸食′的果。
2. ′兔子以堅果引松鼠給狐狸食′又變另一個因,而引誘松鼠應該算是行惡,所以得到惡果,給狐狸吃掉。
3. 狐狸起殺念,貪吃兔子又是一個因,因貪吃而殺行惡也,最後又得到哽死的惡果。

4. 而松鼠亦因貪吃堅果這個因而給狐狸吃掉。

而當中的因果,在決擇時的一念之差,會做成完全不同的果,一開始狐狸就吃掉兔子的話,松鼠就不會進入這一連串的因果中。

不過說回頭,靈童食牛後說業止於我,對著文如初又可以洗業,用遊戲角度看絕對是一本道式主線劇情NPC,所以全免疫只等玩家觸發,以人性化角度看,可以在一定程度上參透因果者有大能,真子點都要捉住佢唔放

因果中都有善惡
1. 狐狸行善放兔,卻差點餓死,而這個因,變成日後′兔子以堅果引松鼠給狐狸食′的果。
2. ′兔子以堅果引松鼠給狐狸食′又變另一個因,而引誘松鼠應該算是行惡,所以得到惡果,給狐狸吃掉。
3. 狐狸起殺念,貪吃兔子又是一個因,因貪吃而殺行惡也,最後又得到哽死的惡果。

而當中的因果,在決擇時的一念之差,會做成完全不同的果,一開始狐狸就吃掉兔子的話,松鼠就不會進入這一連串的因果中。

不過說回頭,靈童食牛後說業止於我,對著文如初又可以洗業,用遊戲角度看絕對是一本道式主線劇情NPC,所以全免疫只等玩家觸發,以人性化角度看,可以在一定程度上參透因果者有大能,真子點都要捉住佢唔放

比你咁講一講搞到我更加想問 樓主 文呢?
寫梗,落伏都要時間

你地全部中哂招
寫梗,落伏都要時間

你地全部中哂招

因果中都有善惡

比你咁講一講搞到我更加想問 樓主 文呢?

冇文,又鳩估一下
再世靈童都係復活出來,一係就文姬個仔,一係就天柔轉生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞