[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第四版

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
M底講果個令人震驚既伏線係咩呀我想問下?

未知,我覺得同地下世界有關

已經出左

已經出左

個伏筆就係m底個樣係畫到?

已經出左

Lmao

已經出左

Lmao

熟女
伏筆出左,個伏未解
估唔到阿,M底問我睇唔睇到伏係唔殺文女之後,睇左好多次都找唔到阿
個世界觀真心太大
好難估之後會點
雖然成日屌你少文
但其實真心好撚多字
一重睇就會冇左全日時間
唔係我唔想分析
係我真係冇全日既時間重睇

所以都係出快d等劇情可以加速
唔洗下下都世界大戰架
有副本打下有機制玩下已經係好開心
個世界觀真心太大
好難估之後會點
雖然成日屌你少文
但其實真心好撚多字
一重睇就會冇左全日時間
唔係我唔想分析

唔洗下下都世界大戰架

我有時都想由第一季重睇一次, 但奈何冇咩時間
今日要審人,晏小小出文。

我都想快啲開估,但係要其他線都跟返進度。起碼3-4章後

到底要我地估咩
可唔可以透露下

連個謎面係咩都唔知
個世界觀真心太大
好難估之後會點
雖然成日屌你少文
但其實真心好撚多字
一重睇就會冇左全日時間
唔係我唔想分析

唔洗下下都世界大戰架

我有時都想由第一季重睇一次, 但奈何冇咩時間

其他故一日有1k都夠晒,係M底個故睇多多都唔夠。
其實有時想M底寫細節再詳細少少,好似莉莉奈個任三張圖紙講足細節位真係可以當解謎玩,M底夠膽話俾一日時間大家諗,估到又10k字,到時好難唔熱烈討論,M底又可以偷一日時間寫下大綱/做其他野 ,現在睇完真係……,俾張P圖叫人做翻個真樣出來

仲等我期待依兩日既文, 咁你要出多D文加返快個進度呀
唔係之前唔想討論,連隻game玩咩都未知,生死冊都要去到post 3捉內奸加大戰過後先講點用,前期開晒咁多條線,又PVE攻打AI,又PVE推劇情,PVP都分外內,尼服都係出過下場未有得重點講解。係現在講講下開始見到亞特蘭蒂斯的一角先開始有得討論下

咪臭係

MM 係時候講返土良野條線
雖然我暫時對小吉冇乜興趣
仲低過莉莉奈一開場嗰陣
可能因為土良野同小吉冇乜掙扎
依家個 feel 好似睇緊普通拍拖故咁
不過好想知佢地嗰邊有咩高神

我已經講左了

文都未出 講咗啲咩
快啲殺人入蟻穴

夏洛特同海蛇,即係同豐饒/海神有關?

M底仆街喺正文打錯字,唔係蘇丹帶黑色怪物打公主,係某個神帶黑色怪物打公主
1. 公主係豐饒女神私生女,而公主只有微弱神力,估計公主係神同“?種類”的混血兒。

2. 某個神帶住黑色怪物去追殺公主,公主將自己靈魂注入鑽石給僕人帶走。睇完剛剛莉莉奈,黑色怪物應該是幻神了。幻神會去殺公主,是為了鑽石,還是公主是豐饒女神的私生女?難道幻神和豐饒女神爭愛?還是幻神都愛海蛇,知道海蛇和公主訂情,所以去殺公主?

3. 以下為FF,如果將鑽石合成,可以召喚公主?之後海蛇回歸,帶玩家去幫手打海神?這樣看五行野線都係十二神攻略,會唔會成隻game的任務做做下都會射去打十二神?

原來打錯字
咁其實係邊個帶住黑色嘢
咁帶住黑色嘢嘅神可能係想拎粒火鑽去同海蛇結婚喎

不過我覺得冇咁簡單可以砌到個故事出嚟
你個講法係用晒我地手上面啲拼圖嚟砌
但我覺得應該仲有幾塊拼圖未出嚟

結論︰快啲出文
唔係之前唔想討論,連隻game玩咩都未知,生死冊都要去到post 3捉內奸加大戰過後先講點用,前期開晒咁多條線,又PVE攻打AI,又PVE推劇情,PVP都分外內,尼服都係出過下場未有得重點講解。係現在講講下開始見到亞特蘭蒂斯的一角先開始有得討論下

咪臭係

MM 係時候講返土良野條線
雖然我暫時對小吉冇乜興趣
仲低過莉莉奈一開場嗰陣
可能因為土良野同小吉冇乜掙扎
依家個 feel 好似睇緊普通拍拖故咁
不過好想知佢地嗰邊有咩高神

我已經講左了

文都未出 講咗啲咩
快啲殺人入蟻穴

夏洛特同海蛇,即係同豐饒/海神有關?

M底仆街喺正文打錯字,唔係蘇丹帶黑色怪物打公主,係某個神帶黑色怪物打公主
1. 公主係豐饒女神私生女,而公主只有微弱神力,估計公主係神同“?種類”的混血兒。

2. 某個神帶住黑色怪物去追殺公主,公主將自己靈魂注入鑽石給僕人帶走。睇完剛剛莉莉奈,黑色怪物應該是幻神了。幻神會去殺公主,是為了鑽石,還是公主是豐饒女神的私生女?難道幻神和豐饒女神爭愛?還是幻神都愛海蛇,知道海蛇和公主訂情,所以去殺公主?

3. 以下為FF,如果將鑽石合成,可以召喚公主?之後海蛇回歸,帶玩家去幫手打海神?這樣看五行野線都係十二神攻略,會唔會成隻game的任務做做下都會射去打十二神?

原來打錯字
咁其實係邊個帶住黑色嘢
咁帶住黑色嘢嘅神可能係想拎粒火鑽去同海蛇結婚喎

不過我覺得冇咁簡單可以砌到個故事出嚟
你個講法係用晒我地手上面啲拼圖嚟砌
但我覺得應該仲有幾塊拼圖未出嚟

結論︰快啲出文

估唔到㗎,M底藏起的幾塊,可以將2D變3D
等緊文
M底其實一話今日出一萬字我發現正評呢兩日突然升左差唔多20個左右
毒毒每次話負評係呢個po啦結果比少少希望就忍唔住正評翻
M底唔準辜負我地嘅期望
今日一定要一萬字一萬字一萬字
利申:每次開新po第一時間正評
之前m底d 任務/副本機制唔會一日就出哂
會出一半之前停
等我地都有一日半日討論下
之後下篇先開估
而家好似好趕咁一篇完一個副本/任務
搞到討論唔到d 咩
其實我想講已經出左十隻高神 不過真係好婉轉的地方出。

火燒巴可以用神話角度估
會出一半之前停
之後下篇先開估
搞到討論唔到d 咩

答應左一日一萬,仲有想每條線出長啲。因為跳線跳太密會影響節奏,好似第二季一開始咁
會出一半之前停
之後下篇先開估
搞到討論唔到d 咩

答應左尋日一萬,仲有想每條線出長啲。因為跳線跳太密會影響節奏,好似第二季一開始咁

其實我將機制化煩為簡,以毒毒可以輕鬆理解為主。

尋日個找不同其實唔難估 ,我唔想太故弄玄虛
會出一半之前停
之後下篇先開估
搞到討論唔到d 咩

答應左一日一萬,仲有想每條線出長啲。因為跳線跳太密會影響節奏,好似第二季一開始咁

Ok 收到
我好興奮 好興奮 好興奮
唉屌咪玩啦,打錯咋
唉屌咪玩啦,打錯咋

你個心都咁諗先會打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞