有冇Fresh Grad仲未搵到工?(9)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
辭職後2個星期了

add oil bro
好撚想有offer呀
辭職後2個星期了

add oil bro

巴打係咪返緊啦
到底做錯左d咩 搵左成3個月....班gpa低到仆街既反而有工開 咩世界
到底做錯左d咩 搵左成3個月....班gpa低到仆街既反而有工開 咩世界

真心唔好將成績睇得咁重啦 依家唔係考dse入大學呀 (某啲工種另計)
搵工世界好多準則嘅
試下搵闊啲啦唯有
我都就黎三個月

人地要求同你一唔一樣先,唔一樣既話點比

星期日覆?! 咁急?!
我想問
1. 返幾多日
2. 咩工種
3. 你FG?

如果佢堅急都有機既 但我比較想知點解你會開15,唔多FG 開15 呢

返咗份customer service幾日, 其實都幾筍工, 但發覺自己真係唔想做呢方面。睇返份約如果而家辭就要賠一個月糧。睇黎要捱一個月先。
返咗份customer service幾日, 其實都幾筍工, 但發覺自己真係唔想做呢方面。睇返份約如果而家辭就要賠一個月糧。睇黎要捱一個月先。

請問係邊間
因為我都搵緊cs既工

同埋想搵5day 既cs
辭職後2個星期了

add oil bro

巴打係咪返緊啦

請問係邊間
因為我都搵緊cs既工

呢份應該啱你喎 一日都係幾十個客會上黎centre 唔多嘢做 冇客嗰陣可以玩下電腦 5日工

真心唔好將成績睇得咁重啦 依家唔係考dse入大學呀 (某啲工種另計)
搵工世界好多準則嘅
試下搵闊啲啦唯有
我都就黎三個月

我緊係知成績無用最弊係班友連做事態度都hea,轉數又慢呢

同路
不過仲未搵到工想做住先

同路
不過仲未搵到工想做住先

同埋學唔到啲咩, 學嘅就係嗰間公司想你點樣答啲客。

請問係邊間
因為我都搵緊cs既工

呢份應該啱你喎 一日都係幾十個客會上黎centre 唔多嘢做 冇客嗰陣可以玩下電腦 5日工

巴打可唔可以tg我
想知detail
Tg id iamcmp
Thx!!!
其實如果你係認真人 小心人
HR 都會岩你
仲有語文skills好嗎?
Clerical function 既 asst 同coordinator post都周圍請人 唔好限左自己做admin啦
前路又唔係特別好

政黨呢?不過做環團 人工唔會太高哦

搵工世界好多準則嘅
試下搵闊啲啦唯有
我都就黎三個月

其實我唔care GPA as an HR

星期日覆?! 咁急?!
我想問
1. 返幾多日
2. 咩工種
3. 你FG?

如果佢堅急都有機既 但我比較想知點解你會開15,唔多FG 開15 呢

咁你都有offer梗係企硬啦

星期日覆?! 咁急?!
我想問
1. 返幾多日
2. 咩工種
3. 你FG?

星期日覆?! 咁急?!
我想問
1. 返幾多日
2. 咩工種
3. 你FG?

HR都係咁同我講啦, 可以考內部WO
不過我覺得唔好盡信啦

星期日覆?! 咁急?!
我想問
1. 返幾多日
2. 咩工種
3. 你FG?

[/member]我早兩日都in左房拹,你係咪in cso?[member]

星期日覆?! 咁急?!
我想問
1. 返幾多日
2. 咩工種
3. 你FG?

[/member]我早兩日都in左房拹,你係咪in cso?[/member]
屌 柒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞