有冇Fresh Grad仲未搵到工?(9)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有無可能最後個價錢高過expected salary。

有,個candidat 太underpaid ,連我個internal lady range 都未reach到,我出高啲 佢勁開心
大家唔好咁頹
等我落個魔咒啦
回覆 者有理想offer

搵成3個幾月喇
已經變尼特族

加油 你行的
D agent叫你上去佢到傾下計,會唔會真係有人去

我會
不過更多係佢地黎搵我
唉 expected salary寫得太低 點知佢真係畀呢個我

你一定冇追方丈post

叫左講真話
方丈 我講13k expected salary 俾中介係咪等如如果有高啲人工又岩既工就唔俾我接 或姐就會同個老細講唔洗出咁多錢俾我
我因為驚冇工先開低左
其實如果expected salary填得越低 成功比到offer你嘅機會會唔會越大?
其實如果expected salary填得越低 成功比到offer你嘅機會會唔會越大?

請追post

開咁低 佢真係offer 咁低俾你 你take 唔take好?!因為想拍拖 所以話 300磅港女仲要大你30年你都要被真係有個咁既女仔喇 你係咪同佢拍拖

講真話最高
電話神
Interview son
求顯靈
方丈
我黎緊可能會有兩個offer
一間人工低 (13.5k)仲要六天工作
但係會好多野學 工作環境都輕鬆 見過上司同同事都唔錯
但另一個offer人工高d (最多可能多5k)工作環境條件都唔差
我想間有無辦法同hr講加多d人工 :

15k返6日果隻?

係呀
好有機會呢幾日有長工offer
但係唔知佢個通知期係點樣計
月日打電話去早午晚都無人聽

未返正常唔洗賠 頭個月返工都可以走
唔洗咁擔心

咁我就放心啦
每日一拜interview神同埋offer神
Offer呀
我等得你好苦呀
Offer呀
我等得你好苦呀

一定會有
我都希望係
Offer呀
我等得你好苦呀

一定會有
我都希望係

offer神
interview 神
offer神
interview 神
offer神

今日比個電話我
頭先打去問HR我個recruitment status係點 收到嘅結果係rejected
可唔可以俾個機會我
Interview 神 Offer 神
方丈
我黎緊可能會有兩個offer
一間人工低 (13.5k)仲要六天工作
但係會好多野學 工作環境都輕鬆 見過上司同同事都唔錯
但另一個offer人工高d (最多可能多5k)工作環境條件都唔差
我想間有無辦法同hr講加多d人工 :

推 求解答
In左份都感覺良好,希望會有offer啦
頭先打去問HR我個recruitment status係點 收到嘅結果係rejected

都係一種解脫

已經唔敢打 收唔到當係
interview god offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞