有冇Fresh Grad仲未搵到工?(9)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有空位請多幾位同事幫手
HD / Asso 11k-11.5
banking back office
星期一至五
朝9晚6
平日幫手處理文件個類既工作

Degree 12-13k
banking back office
星期一至五
朝9晚6
做invoice report /cash clearing / support

有興趣 tel : kc1611
番左一份工幾日 另一份工比左offer
轉左去另一間 發覺之前果份先係寶
呢份好大壓力 但fg又無本錢quit
依加日日訓又訓唔好 做又未必開心
可能岩岩番工未習慣 想死

成晚無咩點訓過 一陣又要起身番工

唔係fg先有本錢quit咩 係我眼中係
做多排睇下點啦
但我最尾都quit咗 巴打加油
番左一份工幾日 另一份工比左offer
轉左去另一間 發覺之前果份先係寶
呢份好大壓力 但fg又無本錢quit
依加日日訓又訓唔好 做又未必開心
可能岩岩番工未習慣 想死

成晚無咩點訓過 一陣又要起身番工

唔係fg先有本錢quit咩 係我眼中係
做多排睇下點啦
但我最尾都quit咗 巴打加油

唔岩就拿拿林quit
點睇talent manager,做d網上直播/網紅幫佢推人氣搞event咁
番10放7
每日一拜
Offer 神
Offer 神
offer 神
interview 神
offer神
offer神求你可憐我畀個offer我 我會努力做好份工
interview神求你畀其他first/second interview我
offer神
interview 神
我真係好需要工
16fg失業撚可唔可以埋堆吹水

失業幾耐?
幾時先揾到野做
Offer god 多謝你先 雖然唔係心目中最理想既價位
但我都會認真考慮去take offer
亦都希望OFFER GOD 繼續發功
另外都拜一拜Interview god
有冇用過agent搵工嘅巴絲可以答下
係咪要俾agent in完先會再去間公司in?
搵左一個月有多了

我搵左兩個幾月0int 點睇

我直接in公司

我直接in公司

巴打用邊間?
搵左一個月有多了

搵咩呀
cv問題?
搵左一個月有多了

搵咩呀
cv問題?

Cv俾人執過
利申乞食科
搵左一個月有多了

搵咩呀
cv問題?

Cv俾人執過
利申乞食科

有啲慘
我都係次次過到hr個關 但係過唔到line manager
Offer please

我直接in公司

巴打用邊間?

G字頭

我直接in公司

巴打用邊間?

G字頭

日本公司wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞