「男性危機」正在全球蔓延

759 回覆
349 Like 13 Dislike
男人: 好嬲好嬲,繼續躺平
仲有最大功能係做飛機杯同裝精用
女人咁叻
交返俾佢哋搞啦
要接受到美麗新世界嗰款好似種出嚟嘅人,集體養大
但呢樣真係唔會有好多人接受到
無錯
完全唔覺有咩問題
歐美根本就係一步一步邁向死亡,唯一原因就係俾女人掂到權力
以前仲係男性至上既社會,你睇下蘇聯同中共夠唔夠歐美打?
所以今次如果trump仲係選唔到,大家可以躺平迎接世界末日
D女人成日講吸引力,但女人唔識付出
今時今日男人既特權
應該得返企係度疴尿
女權越高就全球出生危機越嚴重
因為有智識既女吊高嚟賣,收兵多過結婚生仔
性別平等既人有份搞到呢個世界咁亂
女人理鳩得你死
諗起diablo4搵兩條唔打機嘅肥婆入去整game
左膠女權真係嚴重危害世界
女人同女人之間會暗地比拚
除了自己鬥樣,鬥身材,衣著之外
條仔係咩都會鬥

見過女人聚會話各自帶另一伴出黎
有帶出黎既咩都消防隊長,主任
無帶既就話佢要番工

點會養你個咩都無既男人
咁你覺得steven老婆有冇?講真,我覺得好撚唔公平,雖然佢都係廢,但對比佢老婆,佢算係勤力嘅,但啲post嗰個淨係笑佢,根本佢老婆寫最癲嗰個。呢個又一印證社會上對男女性唔平等嘅,社會對女性根本就冇要求,但對男性就有好撚多責任付諸上身。
更大部分係屈係個窿入面等死
依家推當然唔得 但白人得返20%人口果時就唔同講法
依家女人返高質工 低質工比男人係短期之內都唔會改變到
要去到大問題出現先 人口大減 結婚率得返3x % 離婚率60%以上之類 可以慢慢推進到
唔係無啦啦逆流而上 代價同阻力都會好大 無政客會咁on9去做
ON9如果真係做野一定請男
Twitter炒左勁撚多呢d女人
一樣run得好順
機會都好影響
正如導演大多數都得男人做,女人好少可有機會上到位(雖然唔係無,全世界都有丁點女導演)
所以大多數導演獎都係男導演攞

豬頭骨呢層又好難一概而論,洗碗絕大多數女性你又點睇?清潔亦係女多D
而且最TOP嗰堆男人,幾乎一定揀女做下屬

跟住呢個女人做人上司,持住有最TOP男人照住,對佢下屬會好嚴厲

所有女人會上位,同埋偏幫女人打壓其

他男人既男人,先有機會上位
發明同諾貝爾獎係「聰明」嘅男人
重點係聰明
蠢人喺邊到、邊個時代都係廢
而家都仲係男性主導世界(國家領導、企業主席、國會議員),世界有冇進步緊?
好似真係男性愈主導既國家 增長愈快

印度>中國>美國>歐州
到極端既時候就物極必反啦

日本當年女權仲勁啦

經濟一差 咪又係比人炒哂
你都on9,個世界一早俾女人take over左啦,香港男人人工比女人低30%呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞