「男性危機」正在全球蔓延

759 回覆
349 Like 13 Dislike
從來都係女尊。
男人只係奴才。
努力完都係要讓利比女人。
開咁多廢學位係文科。
重要連升大學試都重文科…
咁同女人做絕育咪得。
比權利佢地托﹖
女人一啲都唔「感性」唔好傻。
佢地超自私自利,對「自利」既野超理性。
廢柴女人只識寄生男人建立既社會。
一出左去即變部落文明…
https://v.qq.com/x/page/l3343sq2c0z.html

永遠唔離開個男人建立社會。繼續話自己叻
女人真係啲自戀痴線狂。
廢得黎自大。
付出同回報
不公平。

同共產一樣。
你努力,廢人同你回報一樣。
女權只係一個男女共產
唔理女人有幾廢,女人得到一定要等於或高於男人。
男人重玩既都on9
最廢係女人。
男人係因為被人吸左成果先變成你口中既「廢」
女人既廢係真係無貢獻無產出果種廢。
你理想中男人有點樣嘅回報?
根本女人就無資格讀
啲書都唔係佢地寫。佢地又唔會累積知識
你睇下第一二產業真係人類賴以為生既產業有幾多係女人先。
女人出晒國
男人死晒播

女人點收皮法﹖
解釋下點解管理層要男女一半一半
但普羅大眾既工唔係男女一半一半?
點解護士空姐教師 連reception、admin都係女性主導?
你唔好同我講男人唔想做 D咁ON9既說話啊
無patriarchy的。唔好比人呃。
唔止 女拳係欺善怕惡既產物添
對住印狗包頭就收哂皮 跪埋係度含
對住D文明少少既男人就要特權 痴撚線
係女人已經hijack左社會由寄生個別男人變到寄生成個社會。
從來都無咩「獨立自主」存在過。
唔出寄,佢老公都係做類似野。
你點知唔係個老公比晒啲研究成果佢﹖
母系社會
好合理
合理地落後
唔做寄生蟲就「大男人主義」
你地都唔會養喇,屈乜鳩大男人主義。
大丈夫能屈能伸
學李小龍教落要流動適應如水
一味要伸嘅就唔好話自己係大丈夫
首先一定最少係女人三部或以上先叫正常。
俾你養你又話大男人主義、死要面但內心又自卑?
痴撚線 即係幾千年來你班女人唔要面、內心醜陋又厚顏?
咩道理黎??
認真 居禮夫人係勁
但你唔可以用居禮夫人做例子就拉高哂所有女人平均值下話?
應該都係個simp老公比晒成果個叨光…
wfc幾百年前,我陣係覺得而家好撚唔平等,結婚一男一女大家平等,咁點解要係男追個女?點解食飯唔係aa?點解係男向女求婚,幾時見過個女向男求婚?
而且最TOP嗰堆男人,幾乎一定揀女做下屬

之後公司就慢慢玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞