「男性危機」正在全球蔓延

759 回覆
349 Like 13 Dislike
香港男女平權都係笑話
一條Team
如果係男經理請人起碼公平D
但女經理擺明實請女,仲要啱傾先得
比女人渣fit普遍唔會有好結果
啲粉絲係咩人
男定女😅
你無睇最新新聞?ubi叫佢地完左在家工作要佢地一星期返三日,佢地罷工
個世界都痴撚左線比女人一寸
佢地攞走你一英里
日本牛郎係成行成市,有睇開fc2好多都係為左供比牛郎去拍
唔你
上層男人自己都被dirvorce rape
你依個睇法正正就係女權西口中乜都係男人哀既睇法
女人無向上寄生同會平等分膽責任,邊個所謂上層男迫到佢?
邊個上層男迫女人做onlyfans同爸爸活?
啲女人進化出黎既賤格,唔好屈晒落男人度
何謂『女性特權』?
係唔係女人要俾你由朝姦到晚? 出街要由頭包到落腳?
女子護衛男子

但係女權想男人死
呢度啲comment 個個講到似層層 但全部都冇empirical support
講是非圍爐間離其他人
形容到聽落去勁似一個生物族群中淨係為繁衍而活嘅機器 不過算啦 等陣又俾人屌 男女遊戲一早quit
男女躺平都俾人屌㗎啦
社會就係用欲望同生存嚟迫人不斷工作維持運作
揀得躺平仲理閪其他人噏乜
之前睇到有張圖笑ubisoft以前有男有女 唔會特別多男或者女
但之後越來越多女人 差唔多變成全部女人
不過唔知真定假
有咩事走佬最快
保家衛國留返比男人算
跟據女權說法
咁係男人壓迫女人,用佢地既「性」黎做商品。
無「平權」依樣野
只有「有西人特權」。
「養老婆」
你咪指出左女人永遠都係嬴家
連有錢佬都要送錢比佢地用。

你重未明嬴家不是有錢人。
而是有西生物﹖
從古到今啲文人雅士都係男人多,不過女權可以賴女人接受教育機會少, 難得有個 李清照咁勁都係因為丈夫都係文人墨客, 居里夫人都係因為靠丈夫
依個世界無「真女權」的
就等於唔會有「真共產」一樣。
搵到錢但唔比女人使又係賤同自私…
根本本黎全個世界都係行果種文明。
只歐美垃圾SIMP比權女人…
係,之後一堆後生女人但冇男人,天生既女性紅利冇得發揮
唔好話女權迫害男人, 男人都迫害男人, 針對男人最多都係男人, 厹為咗女人會配合女人咬男人, 從讀書到工作見男人之間競爭激烈, 男人先會恥笑男人單身狗,肥矮毒
古代農業社會就係

現代化資本主義社會個個女人自願商品化自己
結婚算唔算商品化自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞