「男性危機」正在全球蔓延

759 回覆
349 Like 13 Dislike
屌你癮味淨係onlyfans都跑贏左啦啲雞
男人只會傷害男人搏取女人好感
啲女人返工 女人只做輕鬆簡單野 粗重辛苦野只喊男做 已經夠ON9
你估聽日開始全部女人返屋企煮飯湊仔個經濟產出會縮幾多?
咪厹,毒撚,買相/Fansonly
人類嘅終結都係因為女權
香港女人出去返工D家務都比晒工人做啦,你邊度鄉下?唔好將大陸同台灣情況類比落香港女人度

根本香港女權仲大過西方鬼婆
零。
女人從來都唔係要黎產出而係要黎消費買垃圾。
無錢比女人過手,啲不知所謂同生存無關既消費主義就會完。
啲生產力去返啲有意義既野度
人類殖民火星都重得。

女權同消費主義hijack左人類文明簡直係悲劇
唔係喎,餐廳樓面超市收銀好撚多阿姐, 有冇出過街
都係方便top man管治啫
男女點都唔會公平
咪又係比top women寄生之後分家產。
幾百億幾百億美金咁分
有西真好。
女權西講既野真係有幾多傻仔信。
指住個皇帝話佢大權力。
但無視左一個有西就就到既皇后,有一人之下
重要可以操控皇帝,但無皇帝既責任。
史書永遠唔會寫「皇后無能」
女權西專登避重就輕避開啲女人著數左既事實黎扮慘
啲傻仔到今時今日重信「古代重男輕女」
個世界唔撚玩完先奇。
咁叫佢老婆出來做直播月入十萬跟住養埋佢lor
平等呢?
咁唔係幾好咩 我都要姐姐養
因為而家D女人覺得自己上到位好威
但其實男人心諗
我地都累了 翻屋企訓下覺好過
佢哋嗰種自利係與生俱來
同細路一樣
留意下女人入左「車立」之後你先入會點
十個有十個女人隻手都即時響你未入晒果陣就禁閉門
超賤。
但倒返轉佢就有面叫「等埋」

你出街要禁大廈開門制之後出面有個阿嬸,佢地會夠膽死響你禁完開門制之後佢地自己衝入黎先,所有野都係自己優先。
從啲好少少既細節位就會知女人只係一啲好撚賤格既人。
其實幾百年前果啲先叫公平。
廢既無貢獻既人無咁有權…
左膠?人首先是動物,左膠希望歲月靜好好了
「下限」點會係男人低,你係咪一直都信緊果個IQ去到14歲就完果個所以「文獻」﹖呃你架炸
成個進化過程,男人除左少部份可以強姦女人有後代之外,大部份都係被女人選擇果面。
有後代既男同有後代既女,比例係1:2
女人一向都一EASY MODE,大自然就係話你聽有子宮大撚晒
但都因為咁,被選擇既男既Y柒色體先有機會響大自然迫使下進化。
一個齋坐就有人屌既性別,
另一個係要上進先會有西屌既性別
經過左幾百萬年進化。個智力水平點可能會一樣﹖
啲IQ話咩男同女男人兩端比較高果啲呃鳩你架炸
果個測試響14歲打後就無人再做過,因為政治唔正確架。
當歐美實施伊斯蘭法律
再遲啲男性又會有返特權

好似韓國咁就爽丫丫 唔岩就一野車落條女度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞