「男性危機」正在全球蔓延

759 回覆
349 Like 13 Dislike
睇下支那今年情人節無晒生意就知
胖貓事件一野打爆咗好多beta male一廂情願的幻想
以為一味單方面付出大量金錢買野送野就代表個女仔會愛你
女性同時享盡「父權紅利」同「左膠女拳」嘅福利

男人唔躺平,只會俾啲女人屌你做父權撚同強姦犯

到時男女都唔撐你

特別係上一代啲7-80後,個個男人都好似覺得自己欠左啲女權咁,又要幫又要錫

90同00後男人咪硬食囉

依家根本只係等緊個黃金交差

女強男弱嘅手gen好快出現
市場會自我調節啦
依家已經強烈反撲緊
ubi就嚟執笠
難講,似乎越嚟越多父母對自己仔女唔負責任
而家係自強都冇回報,所以先會搞成咁。
你cherry pick 啲exception嘅話你講哂啦。

女人侵犯男人極多數都冇人理,而且當笑話講。
男人侵犯女人好多時都冇查清楚就男人入罪,即使脫罪都會摧毀佢一生。

你好似講到女人冇撚就唔會侵犯人。其實女人不知幾淫,而且自私起黎會冇道德過男人。
不過女人害男人係冇人care。
然後話男人理性好多
一啲事實例子數據都冇 蠢過閪
點為止公平? 你講得出5個結婚對男人既好處 ,講唔出就係對依個世代男人唔公平,連結婚都無辨法令男得到好處!點解唔躺平先?
男人搵錢會令社會既錢流動
女人搵錢無辨法令社會既錢流動
大部分女人冇共存既心態 只有更自我 自私
結婚好處
1.可以扑野直至條女老為止 (35歲)
2.生仔繁殖DNA
3.完成人生任務可以炫耀
4.可以申請兩人mortgage買樓

單身好處
1.叫雞到老死果日
2.自己錢自己洗 儲錢易左
3.自由時間都係自己
全球上市公司top20 賺到錢既老闆唔係男性?
你睇下onlyfan CEO 係女性 ,公司除左sell 淫 性 咁佢有咩核心技術?
Apple nvda fb msft google samung 佢地成功會可以帶動社會向上發展進步
而女性最top 既公司之一 onlyfan 有咩能力先?
你上司男定女先?
遇過女既 你就明咩叫西
女人最擅長扭吓屎忽花跳吓舞取悅男人
一個願意睇一個又享受自己好正有好多人like
全部女人出去做賓妹,男人喺屋企等開飯
ONLYFANS係一間賣內容的公司, 性質其實同NETFLIX、DISNEY+差唔多, 但只係18+, 咁NETFLIX呢D媒體公司算唔算帶動社會向上發展進步?

當然ONLYFANS無APPLE、NVDA呢D科技公司龐大資源, 發展方向亦好唔同, 拍埋一齊牛頭唔搭馬嘴添, 又點談得上令社會進步

呀, 不過好似話ONLYFANS總收入上年多過NBA球星總和
五毛又踩女人

想將港女變穆斯林女人
唔J唔買唔媾唔攪 米就係躺平囉! on9
之後又怪大部分男 唔上進!自私
唔分享d財產比女人
點樣買印度 中東股票? 想買定
因為男係要插
女係要被插

女人冇得變les ,同埋女人唔中意以用錢黎付出
只係中意用 服務當作付出 ,所以錢唔流動 就會玩完
你唔明養係咩意思?
你養狗隻狗係贏家?
因為女人都知道女人抵死 cheap
叫女人講5個實際d既好處黎聽下先啦
扑野 洗撚結婚扑咩
生仔女養 定男養先 經濟負擔係男多定女多?
3同4 onL9 收返埋先啦

條女好聰明?你又好撚醒咩? 有咩DNA值得保留 要生仔先?
如果咁嘅未來導向就會因為資源不均,發生類似宗教戰爭嘅事,女權支持者如果真係想要咁嘅社會規則,就真係要多啲支持女性學習現代戰爭知識。

和平唔係必然。
係依d原因架啦 仲有咩 想條女對你溫柔 千依百順
除非你係top10%男 係歐美d人甚至發現 你係top 10%都無用
條女對你0忠誠度 有其他同級既仔引誘條女就照cheating
所以先有She’s Not Yours, It’s Just Your Turn既說法
當然依家係講緊主流現代女性 傳統女性對一般男都好忠誠好溫柔係有
但係佔5%都唔知有冇 所以講主流女性現實d
Disney Netflix所有內容同周邊 所產生既勞動力 工作岡位係onlyfans幾多倍? 幾多人可以投入產業製作去為生 有幾多錢係流動緊!
你同我講 大家都係媒體公司 輕輕帶過? 拍自己私密處賺到既錢比所有人既智識 技能搵得仲多既時候! 大部分D錢都變得難賺左 存返d錢養老 過世好過啦! 仲點撚樣流動呀 !
當全世界既人都唔理道德低線個個賣18+
仲點會有人埋單呀 ! 當人地D錢大風吹黎嫁咩!
錢要流動 而女人所創造既一切都不利於流動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞