「男性危機」正在全球蔓延

759 回覆
349 Like 13 Dislike
no
獅子可以食獅子

btw我唔係用獅子 羊嚟比喻男女,而係能力高低
廚房佬煮野唔好食一早比人炒啦。
而且以為好似做office咁易咩
其實角色掉返轉啫

男人屋企 女人出去

平時唔係話男女平等平權咩 有乜問題??
睇嚟失業唯一出路就係扮女人,做transgender
咁先有得同女權一鬥
俄烏戰爭初期德國搵女人做國防部長
世界各地不斷有研究兩性對世界與社會所作出貢獻

研究發現絕多數成功女性喜歡佔據資源獨有與自己人分享

而男性絕多數喜歡與世界社會分享資源
結論 女性天性自私 男性天性共存
25號宇宙is true
唔係唔得
無效討論囉
講完一大餐無結論咁解
直接講即係廢話

你呢種人嘅另一個特點係無咩邏輯
你講前提係「男人大多會生鬚」
由呢一句已經得知「有男人係唔會生鬚」
咁你點解可以問得出「唔生果D係咪等於唔係男人」
白人同日本人減少喳
蛔教同黑人增加緊
美國已經結婚女人俾錢
香港男家比曬
女權只係和平時代既產物
一打仗d女收晒皮啦
睇下俄烏就知la
取消晒啲專為女士而設嘅政策由個社會自然發展先有得救,下下話要比例一半,男女比例都唔會50/50啦
你諗少左
將來係印度,回教同黑鬼天下
唔係老強就炸彈
依然係男性主導
只係唔輪到黃皮瘦撚
其實MGTOW其中一個理念就係呢樣

所以女權先排斥,因為影響到佢地利益

本質上嚟講,女權就係要男人嘅好處,但係唔要男人嘅責任

所以都唔知平權啲乜嘢,以前女人又唔洗打仗又唔洗勞動,又唔洗搵錢,係屋企湊下細路,有錢啲嘅請埋奴隸做
屌你老母 你女權冚家任上先
女人都唔想嘥心機同時間湊細路
生育十級痛
生完仲要自己勞氣
體質衰退外表變殘
買bb產品洗費超高
留返啲錢食買玩去旅行唔好?
靚仔著數仲多 因為罕有
之前Tom Ford個靚仔sales 啲女客多到排哂長龍
Matriarchy 仲衰過 patriarchy
有錢男人有能力滿足到佢地條件

但而家有錢男人愈嚟愈醒目,知道娶老婆只會增加比人分身家嘅機會

而且有錢條件好,燕瘦環肥任佢選擇,根本冇必要比一個女人綁死,更進一步打擊生育率

最後真係好大機會,比肯無限量生嘅中東人同印度人換晒血
這個身高約1.9米的男化妝顧問叫Kenneth Lai,有人更認容他是「海港城古天樂」!

又靚仔又米9
香港有幾多%

係你支持印度個套㗎喎😅
男唔係躺
因為女人已經有能力獨立自主
男人點努力都唔會就有二戰前係一個家庭中果種權威地位
咁咪索性躺囉
不生育
終結呢個痴線社會
真人真事例子

香港女性當街主動用身體碰撞男性
男性被告入罪

相反例子案件

男性主動用身體碰撞女性
結果男性被告入罪

你咁覺得點先公平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞