有有跑步撚入黎吹下水(101), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有冇手足有探子回報 仲諗住放工去買
勁平係指幾多錢, 有件480算唔算平, 唔知係唔係高汁嘢先set 依個價, soar 嗰啲賣680
上面有 但可能斷碼 賣2xx
全部d 色都勁sharp
asics hk個app新會員有1000蚊9折coupon
門市就應該好多地方都無哂貨
soar 個代理 wah-laah 做緊8折 (無記錯),Sogo 都有。。。。但無特賣場甘平
海港城果個特賣場就係佢搞,2xu 長tight 500蚊一條
上面果件大把貨
下面果件先係最多窿最好著果款
但係呢件我又唔覺成日有discount
定係我get錯咗佢個意思
如果呢款係一件料出, 無車線縫, 又真係差唔多價的
下面果款係 Antibreez ,超 mesh
上面就唔係
無誤會, 我想買480 黃色嗰件, 個款幾靚。 我見官網都係得番細碼, 我驚太窄, 馬拉松vip 有9折, 我有時間睇下實物先, thx
淨係講Actibreeze嘅話
其實呢兩件都係
上面果款最初係田徑衫版
但之後都出咗類似Nations背心嘅版本
同樣有Actibreeze機能

所以要分嘅話
直接叫佢Metarun背心啦
佢係海外size嚟
比平時T shirt用嘅size係大一個碼左右
我比賽先著tight 平時著t8
第一件彩好多喎....後生仔, 花D啦.
背心我極限都係買300幾蚊 仲要當比賽衫先捨得著
平時training果d係100幾蚊特價貨
但著落真係有分別
認同,平時練習著 U 記夠做,比賽為左影相買件靚d無可厚非。。。除非平時練習有約囡囡
分別仲係好明顯 100幾蚊果d又唔透氣又痴住個身
跑短就無咩所謂
反正到最後都係會除衫
毒撚表示次次都係自己一個跑 有件mizuno既背心好鍾意 著左5年著到衫領d汗漬洗唔甩都仲著緊 執笠清貨100蚊件
而家太熱 著T8出得太多汗有少少透
同埋出左汗貼身 下面仲現形過著tight
平時練著咩都無所謂
跑緊個陣都係除衫 係搭lift個陣先著
我著衫跑冇你咁大隻 怕羞
大抽有咩所謂
最多都係運動場先除 easy run同長課都著衫 條街太多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞