有有跑步撚入黎吹下水(101), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
係咪得正價
我係asics jp、rakuten、amazon jp網見唔到有
最後決定買1對1080+1對superblast
落門市 我大阪梅田間asics 同 SUPER SPORTS XEBIO都見到有

NB4 我都700K 諗緊換邊對
不過仲有對endorphin speed 4 未開鞋
nb4著到幾多km 月頭先800 今日已經1000
asics啲鞋其實幾襟著...
12-1300K應該無咩問題...
china100
NB4 個大底好過NB3
NB3 著到ard 1000就棄咗
NB4 暫時未覺好大遞減 我諗1200問題不大
師兄見你有晒nb4 rebel v4兩對
想請教下你平時會點決定著邊對
我覺得中底重要過大底
大底好多未磨蝕中底已經踩到實晒 所以我唔睇大底
大底係山鞋先重要
希望著到1400km
就咁輪住著
兩對都會用黎跑tempo/LSD/easy run
點會冇
我覺得波12真心好著,跑快d長少少4分尾5分頭 10km以上都著,之前4分30都試過,個滾動同埋中底調教得唔錯,同埋對鞋有折個時會平到去600-700蚊,咁你用價錢睇,你700買對adios 定boston ,後者居多

利申:波12第一日賣嘅時候著到依家,但唔會搵碳版鞋easy
adios $500有啦
我對adios著左1000km 我寧願揀adios都唔揀boston 我跑18km tempo@4:08都係著adios8 easy@5分半又係 完全冇問題 仲要平你2舊
想問下半馬跑5分頭披著唔著到ms3?咁慢pacing會唔會好傷腳?
見清貨唔洗700想買對試試
覺得ms3唔係好適合長距離,鞋楦窄而且底偏硬
中底最少到200K先會變軟啲,前期着用最好保持530pacing就會舒服啲
講真 人地係adidas跑手 推adidas係合理 同埋佢都係同adidas入面既鞋做比較
但拎去同其他牌子既鞋去比 實有更多鞋好過呢對
淨係rebel v4已經好著過boston 呢對野幾代都係出晒名硬
其實V4 好著位係邊?
Rebel 係好着,而且日本買好平
不過唔知襟唔襟着
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞