有有跑步撚入黎吹下水(101), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
狗公保錡
一開始跑步都冇咩野
愈跑愈多色水
又懶正能量 個個post都笑一個
搞跑會又見人有投訴佢地幾十人跑霸晒成個場
我都有諗對MS3之後試adios定MS4好
著太多asics又想試下其他
我著過ms2搞到腳痛之後對ms有偏見 所以如果問我一定推adios8 簿底腳感好正
配套補給係腥港嚟講 已經好好㗎啦 (差過佢大把 呢度睇得多)
太大陸化係另一樣嘢
著緊對NB4都夠晒里數,
有啲想買MS4做daily training,
見個底夠厚,應該平時easy、LSD無問題掛。

最想買其實係superblast 2,
但原來日本未出....
又唔甘心係香港買....

本身都有對MS3,
但覺得個底比較薄,
所以只會跑運動場先著。
腥港標準係咁上下
不過未去過外地跑山賽 比較唔到出面嘅
今日跑焗到抖氣都搞唔掂
但pace差少少可以見5
有碳板既鞋用黎easy run一定叫唔上好著
除非真係跑到4分都仲係easy 我跑5分easy都覺得對腳跟唔上碳板彈既速度
平時我去運動場衝圈 去程跑去做warm up 回程跑返屋企做cool down 都覺得好辛苦
我如果個日想跑4:30內pacing 15km+距離先會著碳鞋
平時都係著nb4/rebel v4
pfa我都專登帶多對鞋去warm up著 做完14式就換鞋
我著lotto
溝女好大件事咩
跑步機其實有冇用?
有。
想用MS4做easy,純粹覺得個底夠厚
的確,如果長時間著板鞋,
都擔心自己對腳頂唔住...
始終都係未試過連續著好多日板鞋跑....

但又真係諗唔到換咩鞋好..
因為只愛nike、asics....

其實都有對pegasus 41,
當初買嚟打算出街、返工著,
拎過嚟跑過幾次,唔啱feel...
lotto都跑17分
easy run/lsd呢d唔追時間 我寧願著對緩震好既鞋 等對腳c服少少
而家連續10幾個星期跑量過100km 就覺得緩震好係好緊要
所以我好想試1080v13
最最最想換superblast 2,
之前對superblast ,跑左1600K,
已經唔係好彈,先逼住轉NB4。

日本快啲出啦....
有咩奶油全世界都有得賣
偏偏自家仲未有得賣...
你地講到咁我都想買返對superblast2試下 用黎淨係lsd著
希望10月尾大阪已經有得買
但岩岩出又唔會有折
公道啲講句
一班人跑步霸哂成個場唔係淨係佢哋先係咁
規模大少少嘅跑會都一樣係咁
買返superblast ...香港買1000頭咋麻
日本有出
7月中喺日本見到有 但冇我碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞