有有跑步撚入黎吹下水(101), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
幾十萬人
幾十萬爭1個
唔係講笑,六大馬通常都係呢個數,上次倫敦馬抽籤冇記錯好似80萬人抽幾千個位

Ho Wan 🎉🎂 Happy Birthday to Me~~~ 乖乖!2nu嚟嘅喂!🎂🎉

係呀!2nu11歲喇!生日月優惠 雙響炮,正式啟動!🎊

<優惠第一炮>✨ 所有常規產品,買一送一!🕶️🕶️

<優惠第二炮>✨ 買兩副常規款或特別版太陽眼鏡,即送一副香港特別版或者PinkBoss特別版太陽眼鏡,任揀!(直接將選擇放入購物車結帳即可)🕶️🎁

註:

優惠不能同時使用
不包括度數太陽眼鏡
Let’s celebrate in style! 🎈🥳
新手而家慢跑8分半pace著緊支撐型跑鞋
快跑果陣又覺得有啲笨重
想請教下想搵對快跑兼比賽用嘅鞋
大約5分半至6分半pace
例如 Rebel v4 / Mach X
大家覺得點
定係再練多啲先諗其他鞋 thx
Puma新嗰對Magmax厚底到咁
其實會唔會影響隻腳容易造成傷害
港百the half 都full 哂
香港生菜口碑應該好過路跑
唯有玩the third / 棄
Hk 100 唔覺好好
無記錯,總名額38,000。
輪椅賽佔500,慈善名額5,000人,
one tokyo member 3,000-5,000人,
再加elite、達標、邀請又2,000人。

公眾抽籤名額約25,000-27,000。

上屆報名抽籤人數,
好似係五十幾萬人...
即係中籬率約4%....
唔好亂推著boston12啦
呢對同MS3 定位差唔多
都係速度多 而且有爪形既碳板
5分半-6分半大路都係NB4 日本買rebel V4
呢D冇碳板得黎又較全能D 可快可慢既先岩
速度再快先再到boston12 呢類有碳底既
依個賽我諗全亞洲想跑海外馬嘅人都想參加, 唯一一個喺亞洲嘅六大馬, 地點仲要係熱門旅遊區嘅東京, 跑完又可以順便去下旅行
我一路都唔覺得boston12 easy run好著 個底又硬
我都有同感, 我依家除左賽鞋得番b12同nb4 練跑, 如果nb4 洗左就要著b12, feel 到如果著b12 easy run 慢過5分半pace, 對腳係有啲唔係太舒服, 會容易啲腳痛,如果真係跑5分半pace , nb4 會適合好多,保護性強啲, 對鞋都厚身過b12好多, b12 可能為左輕身, 整到好薄身, 比較啱用嚟跑快啲嘅pace
我都覺得係偏硬
同可能係佢好易就彈彈下 帶快個人自己都唔覺
變到easy run 唔easy
如果做快鞋買adios8好過啦 又平又輕
個個都講boston12我覺得其實係ling lau賣廣告 所以個個都話好著姐
跑界kol又食女
吳保錡被傳夜奔菊梓喬香閨 上月自認有feel恨約食飯
https://lihkg.com/thread/3765132/page/1
我著 deviate nitro 2 /3
其實幾萬能 grip又幾好
可以考慮下
你都會慢過5分半
數據解密:Jakob Ingebrigtsen 的 5,000 公尺奧運金牌
https://www.corostw.com/blogs/sports/164949
但已經算係比較有規模嘅比賽
雖然真係好多大陸人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞