江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
唔撚識 唔好扮晒嘢啦
上屆係3年前,疫情推遲左一年,
個陣已經有國家法,你個陣又會開心嘅 點解?傻仔
佢係為香港爭光,唔係為中國爭光
如果為國爭光應該加入中國隊
咁耐以黎都係一直都代表緊中國香港,咪撚玩啦伍寶
就係你呢啲人踩香港弱撚智
其實點解拎諾貝爾獎會無獎金...
唔見你比人利用
定你廢到冇價值
次次都呢招, 總之網絡上啲意見唔啱自己聽, 就假定你現實肯定就係Loser,
我好似從連登仔, KOL, 啲教育大眾嘅頻道聽過無數次,
叫人唔好Hate, 唔鐘意都好, 唔好講傷害人嘅說話,
好就要贊, 唔好就無視佢唔好屌, 果然係改革後嘅xg人
點止50個
平時話咩臭港玩完
鳩UP幾句就2000正評
今次班垃圾break晒character啦 出晒黎講咩香港人精神
咪係囉 拎個金牌就目中無中國 成個訪問都無講過多謝中國 無講過我係中國人 成日香港前香港後 你報左國安就岩啦 估唔到佢係港獨撚
唔係輕鬆打 係落後咁多追返反勝
係值得尊敬既
唔支持無問題,無感覺都無問題,而家屌緊係有啲唔支持不特只仲要屌鳩番啲運動員果啲人,仲要屌啲支持佢地既人,好似講到香港人支持香港隊都有錯咁
問你移民未就起曬鋼好嬲好嬲
同你老襟講先啦臭閪蚑那賤蛆

(選擇題)我藍絲親戚笑鳩黃絲支持江旻憓,點駁佢好?
https://lih.kg/3749086

仲有,你哎呀老竇蕭澤頤話阿根廷球迷巡遊都關政治事呀臭閪蚑那賤蛆
要正能量!
證明人地成家都有能力,但你無囉
你有病? 講緊樓主返中国香港要坐監 我電郵左左佢既留言俾国安哥哥了
on9
呢條女唔係金口不開一直沉默
而係擺明紅底奶共奶到出曬位
咁你都撐得落手
我就不了
而家運動員只係變咗打卡工具
高登開局第一日都係以恥笑人開壇 條友返baby condom睇咪岩
洗太平地
唔想你香港人有身份認同
就係咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞