江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
你勁型
睇透世的
最撚嘔心咪係你囉 你係中國人呀hi
覺得哩班人好辛苦好可憐
睇咩都會拎個checklist出黎逐樣俾分先
確保政治理念完全相同先可以出post支持
否則不斷抽水批鬥,行為同紅衛兵一樣
根本人哋𡃁妹仔,班焗長如果要癡埋去攞彩出post
你做得中囯香港運動員邊有得say no
仲要有囯安法,比著係你都唔敢喇
班人係咁極至既話,身上一件made in china既野都唔好有丫
樓主你思想係正常人建議你離開連登哩啲鬼地方
你呢班先係最撚嘔心。
黐金糠 平時就屌獻世派屌撐政府嘅人 一有金牌就撐江b
同啲大陸人話係中國人嘅驕傲冇分別
唔係 我仲住係香港 未有移民打算
但我都有呢個諗法
樓主係五毛仆得
繼續好好過您既fish n chips生活
最開心係李慧詩拎
其他無咩感覺

亦唔想競技運動畀政壇人士做propaganda沾染俗氣
有為香港增光咩?唔係好覺喎
人地係為中國增光 關香港乜撚野事

我地香港係要國安 經濟都要擺係後面 你同我講玩玩具拎牌好威威?你有病呀 拍多啲廣告支持警察仲有用啦
果咩刻?鄉音仔
睇Ig個個都好開心好感動,呢到就一大班憤世疾俗凈喺敢喺連登屌是但喇現實冇人care佢地
咁睇返連登仲有其他討論區出post情況
你呢個"無乜感覺"真係屬於非常小眾
可能仲被人有"刻意做獨醒撚"o既感覺
支蟈香港關我撚事?
佢拎金牌係佢自己本事
關你撚事咩 菠蘿雞
恭喜中國喺今屆奧運又多奪一劍擊金牌!!
https://lih.kg/3749007

回應下
我知嘅現實係連邊個奪金嘅名問十個有八個都噏唔出
根本就唔會有人理你贏咗乜牌定冇贏到
兩樣都係啦
政治上輸左,唔夠膽屌政府,唯有周圍搵人屌黎發洩
另外心理上就係太多社會垃圾想喺度圍爐黎減低自己一事無成既自卑感
你見果d 可以日日出幾個post 鳩up 果d 就係現在既連登日常
你條弱智仔真係膠都廢事比
樓主已經頂唔順走左
你味繼續好好過你既fish n chips生活
過咗去英國就唔好理香港哩邊既事喇
咪撚比
你咁樣講野,當坐緊個班condom??
咁認真睇佢地9up做咩姐樓豬

佢地成世都唔會成功,無論事業上家庭上

唔使上心,成班憎人富貴厭人貧
我隔離屋個弱智都識張家朗啦
屌你條柒頭 9UP唔洗本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞