江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
你個傻閪睇晒我啲留言,你先再講啦屌你老母
柒撚咗啦你傻閪
人哋嗰陣時已經係代表香港一直都有出聲,但係我都係俾人屌緊咋嘛
屌你老母,你班傻閪就真係上撚晒腦
運動員係代表緊香港嘅點解唔支持
其實你最撚噁心 今時今日仲講黃藍 都係班深藍想有優越感
道理我都明,但關牙朗咩事
真,平時日日笑高官黐金糠

依加咪又係黐金糠,咩為港爭光,講到香港好似佢有份咁
成班社會低層喺度吠

經歷過幾年諗野都仲係包拗頸、小粉黃上身、唔識變通,當年咪就係呢d批鬥圈做得太過咪知道柒囉,而家知道搭港鐵係需要,食麥當勞都無問題咪係證明以前太on9乜柒都計,試下而家屌人搭港鐵仲有無得咁鏗鏘?

甚至大批黃絲北上買淘寶生活無fc就幫襯藍店返政府工,自己都屬於藍啦咁,仲喺度鬥顏色,至少我無聽到佢當年有講示威者有咩問題喎。自己就無問題

不如講下自己有無咁完美,有嘅話我咪服你囉,
做唔到是但一樣都當你藍絲
睇user name都知個啲擺明開post挑機
又真係咁多傻仔入去嘈
講就係?Cap圖?
拎左金牌仲洗唔洗返工?
業主會唔會減租?
算啦班人喺連登屌完咪又係ig post story慶祝
一堆losers
你條傻閪自己search留言啦
學識咗先出嚟再講嘢 碌柒咁撚樣
返屋企食屎啦,屌你老母
我無權阿,普通人一個,但係覺得你班友思想太k型姐
其實呢幾年都係睇人嚟恰

睇tvb同viu就知
On9到你
睇你老母接客就有
你呢啲咪就係傻閪,網絡鍵盤戰士
完全係做咗出嚟
到時佢係監獄 無機會講
好心你咪踢爆啦,佢地連屌都冇得屌,冇晒生存意義啦!
咁支持佢都唔得? 好簡單一樣野,我係一個香港人,原來我唔可以因為香港運動員拎獎而開心 咁撚荒謬?
點解唔屌得
正如早幾年以前強國隊拎金全香港會一齊屌
同樣道理 有人屌只係反映香港人已經唔認為中國香港隊代表緊自己 對港隊無歸屬感本身無分對錯
2024你仲講黃?
利申 中國香港加油
拎左金牌今日pacific買野飲有半價,半價都買唔起就收收皮先
認同樓主
連登充斥着社會廢物
黃屍輸到仆街
咪比佢地吠下囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞