江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
真係, 好心反對既人照下塊鏡, 只要你黃皮膚 黑頭髮, 你就是中國人
其他人, 都要含我們的中國撚
成班禾系中國人牙hi
至少自大嘅香港人要含先
以上嘅全部都係賤畜
喺隔籬枱好多屌緊自己老竇老母冇錢俾佢學劍擊
喺兒登啫,獨醒撚永遠都係少眾大於多數
可能佢話支持香港運動員個官會放佢一馬
男人婆慘到連高官都無人撐
現實就係樣同身材大過政見
呢隻呢?
江旻憓:「在頒獎台上區旗為我升起、背奏國歌,是莫大的榮耀」
https://lih.kg/3749216
黃杜個兩個 你都撐得落
我無野好過
屌 咁啲演員藍絲又屌
運動員就唔使屌
咁唔fair
笑到仆街
人哋運動員搵食代表香港就屌人幫大陸
自己搵食幫香港刷GDP就叫關人撚事
吓,我立場不嬲反藍㗎喎,佢痴埋去港共d政治宣傳活動喥,又返北京讀書,藍撚到爆啦。
正如樓豬所講,藍絲為左錢同利益可以不擇手段,包括但不限於投共、做劏房王、賣白粉等。
呢條女就梗係賤人啦
保安局第一金
我冇特別吹奏江拎金牌喎
只係覺得冇需要屌嚟屌去啫, 為咩?
成班人就好似為緊一個永遠唔會實現嘅願望喺度勞氣
例如: 期望個運動員會出面講某啲說話 / 一個背景係藍嘅人會突然變黃
就只係想講: 大家唔洗勞氣, 大家想睇嘅畫面一定唔會睇到

而我當初呢個post主要係想諷刺: 數碼港、科學園、美食車、新田購物城 呢一類政府當初雄心壯志搞嘅項目, 純粹係覺得連請美斯嚟都可以搞到一pat屎, 批個贊助又好撚求其, 楊焗腸又十問九唔知
同依家奧運根本係完全唔同嘅事件, 你咁都可以拉返出嚟同奧運比

btw, 好多謝你咁關心我, 起我底喎你慢慢摷啦, 趁我未厭, 仲回到嘅我都會回嘅
On9?講緊中國香港隊
翻波台算啦
冇價值就去踎監做肉蔘 我地精英負責打國際腺
班垃圾係要全世界同佢地一齊唔開心
班友根本就係勝利球迷人地世界排名第一本身就係金牌大熱

勝利球迷最叻就係根本完全唔知自己支持緊嗰個係咩人、咩隊,努力過啲咩,做過咩好野,做過咩衰野

只要有人出嚟批評少少,班勝利球迷就會跳出嚟護航,話唔好抹殺運動員努力講到好似自己真係有一路以嚟支持人地根本大部分都係見人世一先撐,最多有啲係睇過東京奧運

隻賤種撐警撐国安都支持得落唔怪之得成班人上深圳玩都大把理由
而家係邊個要全世界同佢一齊開心
因為佢都係仇女精神病
我本人其實真係無感覺 再加上而家叫中国香港隊你咁有feel做乜姐其實

佢拎金牌除左俾你打飛機之外,單野俾你出左post刷存在感就真關你撚事咩。

後面個啲舉例成龍俾人屌仲戇鳩。唔好拉埋一齊黎講啦發神經。

你何嘗唔係想道德綁架香港人一定要支持香港隊。都係個句,中国香港隊關你撚事咩
所以會唔會講下點解永遠都享受唔到呢樣野?有想就講想聽
建議獎牌撥去中國隊到計,已經無晒感覺(可能中國隊贏開),都一家人係咪先 不用分那麼細
乜撚嘢香港啫
你咁撚巴閉唔好留喺香港呀嘛
就算你就吉卜賽上身去撚咗英國等地
再去唔知點撚柒以only香港嘅身份
再去參加2028奧運啊笨
做撚到我真係切條撚俾你啊
做唔撚到就一直喺度阿吱阿咗香港香港
喫屎啦你
利申
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞