江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike

你好撚柒呀屌你老母
香港人?
明明我地係中國人
戇撚鳩鳩我痴到咩金康?
全世界嘅野關你咩事?
你快撚啲book撚定火灰爐囉柒頭
黃杜支持咗未呀柒頭

話人淨係focus黃藍 一講就hang晒機
香港幫大陸買奧運轉播權但唔公開用幾錢買
可能條支那婆痴金糠鳩嗡
鍵盤戰士最叻
眾人皆醉我獨醒
VPN移民
我係英國人Hi
我係加拿大人Hi
我係法國人Hi
我係美國人Hi
我支持民主 不過唔係盲撐黃絲
而且會表態 所以兩邊都得罪
啱呀啱呀
睇完你個笑話咁好笑, 嬲到喊咗出黎
好心樓主就咪fd咁多 眾人皆醉我獨醒咁
孫基禎
唔識自己GOOGLE下
即刻捐咗個6,000,000出嚟係咩事都冇
你條柒頭仲喺到自作多情,仲未柒夠呀自己人自己人,江撚會當你呢啲連50個都要問老竇拎嘅垃圾係自己人咩
睇佢個cv就知鋪緊路從政啦,咁佢都知自己條路點行,佢上個電視甜笑下你又真係以為佢咁清純呀?
人哋讀中央黨校㗎,你嘅香港同佢嘅香港一撚樣咩?
前排先爆完單9歲嘅𡃁仔唔係自己人連香港嘅比賽都冇得玩,你覺得更加大權嘅奧委會真係純睇成績咩?你唔撚係藍到黑嘅你都拎唔到出賽資格啦傻閪,你覺得有香港運動員係黃嘅,你真係天真過天真嬌
仲有就係我從來都冇撚踩過江話佢唔值乜乜柒柒,我係笑緊你班傻閪柒頭黃又要反政府又要撐成個九唔塔八體制下產出嘅產物,呢啲咁嘅體制出產嘅運動員真係代表到香港咩?仲要話係自己人,真係服撚咗你班垃圾,講荒謬夠鳩你班傻閪荒謬咩
+1
呢條女拎左金牌完全無感
反而今日杜狗輸左乒乓波俾北韓運動員, 我心都涼撚晒
屌c郎又唔關事嘅
「唔好講到自己好黃好本土咁,
你地從來無貢獻過,
只係一班cynical 既低層」

不能認同更多
lm
你比一個例子我,除左香港,有邊一個地區係會搞到咁極端連一個自己地方成長既運動啦都唔可以支持,點解我地香港就係咁賤格要做全地球為一一個分化到咁撚嚴重既地方?
因為有人想做到自己乜嘢都唔係,等自己無歸屬感
無論係香港代表隊、中國代表隊、甚至英國代表隊都係唔代表佢自己
咁你意思即係佢係親中就唔當係香港既成績?
就算英國畀撻地你,入面可以繼續有藍既
香港個definition 愈縮愈窄,最後咪就係消失一條路
好多人所謂政治醒覺只不過係幼稚園程度
啲野污糟少少就唔食,已經剩得唔多仲要揀飲擇食,仲唔餓死
政治有三層,最外果層係manifest,基本上係你點包裝
香港拎金牌本身就係一件好宣傳,只不過咁啱今次攞獎果個係藍絲
要證明邊個政治取態優勝唔係取決於某啲人既個人成就囉
總結
樓主(12個鐘前):你呢班人係好小眾,你地從來無貢獻過,只係一班cynical 既低層
樓主(2個鐘前):唔好下下咁極端啦......
但係你地所既香港人定義
做又做過, 總之結果失敗
要走既走左, 留低既只可以網上屌
有乜為?
因為你唔夠藍 藍啲就會好開心
你開心就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞