江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
條柒頭喺度話人噁心,其實最撚嘔心係佢自己
之前又唔見佢咁支持香港運動,而家奧運香港拎個牌又忽然香港人身份上身
最撚好笑既係佢話自己已經唔係住喺香港仲話自己老豆條女乜籍乜籍
到底咩年紀咩心智仲要喺網上搬老豆條女身份出黎同人認屎認屁
連人地有咩諗法都容納唔到既人仲學人開post聲大大咁話俾人知
根本香港好多人都係當呢樣野係茶餘飯後或者同人social下既話題
啲人分分鐘喺街見到都未必認得出啦
身高178既長腿江旻憓,算唔算係係香”江”裡面聰”敏”到立即食得既黃金麥”穗”?
https://lih.kg/3749343
唔係,有人係政治冷感,有人係抽離政治咁去睇運動,但你就出晒名藍絲狗
「香港人」呢個身份仲係咪同我哋固有認知係一樣嘅?
中港融合有咩問題?你反中定撐港獨啊?
而家啲教書佬都要去大陸trip training啦,直接換中國原裝教師仲方便
香港都已經大洗血

新嚟嘅大陸人分分鐘都叫緊自己香港人
唔講唔覺,但你一講心入面又覺得好中
亂搬龍門嗰個好似係你哋喎
批唔批鬥全睇個人喜好同外型
鍾意就暗黃
唔鍾意就藍
得啦支那狗
得番6百幾個正常人
上網講野隱藏身份,講咩都得
嘩 尋晚成班五毛開工洗撚到呢 而家又有一隻
關你撚事咩
你走囉
千其唔好有感覺
過多十日佢企特首局長身邊講支持国安 支持政府
你塊面打到啪啪響

到時更有感覺
呢個啱
係唔興奮呀 關你撚事咩樓豬
有唔同聲音唔得咩
拎咗金牌就出嚟痴金糠咁 樓豬好撚柒
咁又點?
M記夠洗版啦,幾多獨醒撚笑香港人鍾意打卡
江都係打卡啫
其實睇得多連登都知,冷嘲熱諷既黎黎去去都係差唔多個堆user name姐,班撚屌敢唔敢上fb ig咁講
今日可能係我上連登以來,首次1分鐘內封鎖三個疑似筆戰的會員

大家不如諗諗,香港玩體育的人已經不多,有傑出成績有幾多個,大家心裡有數啦。

從來劍擊係西方人傳統嘅運動,亞洲人係近10年先開始有進步。

都係一句野:有人唔忿氣或覺得懷才不遇,歡迎今天鍛鍊身體,開始參加比賽,累積足夠積分去參加2028年洛杉磯奧運 。

其實我發覺個別連登會員的想法/角度是頗可惜和令人遺憾。

利申:人到30,其中一隻腳有事和一介窮鬼,無本事玩體育。大家加油。
你條傻閪人地屌緊乜都唔知 唔係屌緊江旻蕙 係笑鳩緊果班果時用立場黎斷定所有野既傻閪cctoy
留港撚一律藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞