江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
自以為好醒 事實柒到
唔駛咁認真

連登本身一大堆住公屋讀ive 副學士既垃圾

最憎最痛恨嘅嘢就係見到 : 成功、有錢
你冇計架喎,呢班屌佢嘅人大部份低學歷低文化公屋黃豬,佢地本身就唔係為咩公義所以撐黃,只係班廢物諗住有得重新洗牌咋嘛,佢地本身就係地底泥社會垃圾現實冇錢冇女冇朋友自然要揾個位出氣架啦,你唔洗太上心,呢班垃圾只係用黎墊底
有邊個逼你認?
戇鳩㗎
我係講人地唔想你認
唔係講我要逼你認
你識唔撚識分?
你話錢,如果你同我講我贏左比6億我,都冇用架,因為我根本做唔到
有錢就做到咩
好快 你呢句應該今晚上門 聽日新聞有你個名
有時覺得唔係政府唔重視
係中間太多人撈油水搵著數
資源都去晒班既得利益者手上
笑撚死,屋企只係有少少錢既死窮撚就自以為係中產

學人講交稅點知自己一蚊都冇交過

仲厚顏無恥拎老豆50萬去買車

連登果然如連登仔所講充斥住好似樓主呢啲社會垃圾
開post個班睇user名都知咩事啦
你仇女就無問題?
好簡單,講真你地d朋友間既group今朝起身會講咩香港拎左金牌好開心咩?無,日子仍然係咁,香港仍然國安家安23安
好驚,已報國安
On9有話計李麗珊咩
咪撚懶醒好冇
係都係講李慧詩果D
歐洲運動員頂點最多去到三十幾
佢哋有保障好多嘢都可以唔需要考慮
香港運動員 有邊啲人除咗奧運會嗰啲你哋會平時留意佢
佢哋成世人最賺錢最值錢嘅時光就係嗰一個月
參加比賽亦都係代表(中國香港)去參加
人哋付出咗一世嘅努力 唔通真係同你講佢係黃絲?
冇得參加邊個負責? 其他地方比壓力佢又係邊個負責?
成日就一定要純種 香港人先可以去支持咁樣
調返轉你做咗運動員 生活同埋事實都會逼你傾向一邊
因為你要為你自己去負責,亦都要為你付出過嘅去負責
你班鍵盤戰士永遠就上網打字
全部都係冷氣軍師,屌你老母
連登仔見到有錢分就失控
去英國倫敦問"香港人", 中國香港隊贏咗開唔開心?
屌杜凱琹黃鎮廷嗰陣你有冇出過聲?

而家見有牌可以叨光就懶正義
但你自己對女人充滿仇恨唔講 ?
留得港就預左做中国香港人啦
就算班所謂黃營都一早轉晒色
批鬥早2年移民個啲人食人血賣手joke就最落力
佢地自己食最大份再走佬就唔隻字不提
個所謂黃圈雞棚搭得仲勁過中共啲口號政策
大把中國人拎金牌啦又唔見你打飛機
睇完笑到停唔到
希望樓主(中国香港精英自稱)
出黎澄清下咩事
想睇你反cup
2024版 「我係香港人啊屌

過幾年再返嚟呢個post睇吓
連衛兵最少都要周庭拎金牌先收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞