江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
有d移英撚日日講香港玩撚完,而家又香港好野香港世一
呢d仲柒
快手引入大陸教師啦,中港融合等班教書佬唔洗咁辛苦日怨夜怨啦
可以好多原因既
果陣疫情個個無野做係到聚焦係奧運
加埋時區又岩個個可能由8強睇到決賽
又可能對香港死心
你令我諗起2019呀
最想香港死應該係班移英黃絲同黃絲kol
真係好撚唏噓,我去西班牙係戶外睇歐國杯,成班人本身好嘈,一去到唱國歌,成班即刻靜曬跟著一齊唱 果下個心情好澎湃

香港人最撚慘係永遠都享受唔到呢啲野
有冇人知點解Vivian成日要屈把劍
So?
合理
不過你估連登仔係你呢啲多定係反佢政見多
雙標就雙標,我中意就唔計
早幾年上連登講同一番說話一定會畀人屈係五毛

咪撚扮嘢啦,無交過稅又靠老豆仲上網串柒柒嘅廢柴
咁你幫手同黎生道歉
主要係生活環境太壓抑,又唔敢出聲,一堆以為自己好好笑又報國安又盛,咪宣洩去一啲冇權力既人身上,口賤又冇成本既

個世界閪自己咪閪埋一份
你好出名嫁喎
又問老豆拎錢去西班牙睇歐國杯
屈咩,個個都知你支那五毛狗
早幾年上連登講同一番說話一定會畀人屈係五毛

一定要支持㗎?
一定要欣賞㗎?
你隻玻璃朱講過咩呀,言論自由呀屌你老味
睇個奧運都講政治 煩唔煩
收皮啦
一個覺得件事對社會有益去做,做下交通安全咁
另一個做建制做青年工作(統戰)

我就唔會當所有岀政府糧嘅人係統戰嘅一部分
樓主,其實最主要都係一班五毛串黃姐,如獲至寶。
尋晚凌晨成個連登群魔亂舞,基本上全香港都好緊張都好緊張,連登根本就係平行時空。

其實串嚟冇意思,政治立場唔可以用教條主義,每個時期認知都會有唔同,你可以覺得佢團結到人,你可以覺得佢為香港爭光,你可以覺得佢功大於過,你亦都可以覺得2024唔洗分藍黃。所以大家心情唔使覺得好矛盾,因為尋晚大家香港人嘅身份認同係好撚強烈。就算佢咩政治立場都好,個刻大家都覺得自己係香港人,升起嘅都唔係中國旗。
尋晚幾撚激動,根本情緒會俾佢牽動,唔可以因為佢政治立場抹煞佢運動員嘅努力。
咁快就有一件社會垃圾沖出嚟自認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞