江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
最嬲最多野講係得連登藍狗同波台狗
打完咭
過一排咪又唔記得
karen今日又用錯ac?
最可悲嘅,原來只有唔撐江嘅我
https://lih.kg/3749598

最可悲嘅,原來只有唔撐江嘅我
https://lih.kg/3749598

估唔到cctoy都分裂
班傻西咁有原則就唔會比國務院台同m記入到位
張家朗拎嗰陣係2021
大家唔係應該2019已經要唔開心咩?
得罪講句1996年李麗珊拎嗰陣我已經無乜感覺
中国人基因係鍾意批鬥嘛
樓主講得岩,不如

下個月大家一齊忘記手足同2019年所有事

參加政府舉辦一連串慶祝活動支持劍后誕生,黃藍大擁抱齊齊熱烈鼓掌揮手搖紅旗,感謝微笑劍后為我們中國香港爭光

大家放底黃絲身份立場同步由治及興,拼經濟

Ok ?
出面勁多陰陽怪氣post
reddit 外國人真心好正常,連登toxic到pk
蝗的妒忌基因 重過批鬥基因
所有批鬥清算 都是起源於妒忌
如果好奇心可以殺死一隻貓的話
蝗蟲的妒忌心可以殺死好多蝗蟲
不如話你接受唔到人地係藍同攞到6球
30歲 𡃁妹仔 ok
你個咩圈子啊?
勇奪佳績!喺世界警察及消防運動會,香港警隊共獲238面獎牌,金牌佔89面 !!!
https://lih.kg/3750011

同一個道理呢班人係咪都要撐
事實係有堆人明知冇得搞仲一尾水人要點要點要立場正確,唔係就等於助紂為虐,仆你街啦,你去做囉,比人拉鳩左分分鐘仲要比你地寸,坐o係冷氣房出po既你不如吹下你又幾正確?有人為生活有人為理想,班仆街淨係識推人去死,你地唔係真係認為條路係點有得揀呀嘛?
唔明點解要去痴
戇鳩仔

你老母臭閪算唔算蝗語

搵咗個傻閪acc死撐呀
啱!所以我都好支持香港班高官同埋共產黨
講到尾大家都係為錢姐
我而家就屌晒就咁睇你啲戇鳩logic就like你呢個post嘅人!
成4千個正皮
成班冇腦冇原則冇立場嘅傻閪
我係香港人啊hi
其實樓豬呢種Hypocrite先至係最撚噁心

個死狗公樣浮晒出嚟
兩個都係藍,但可以因為樣貌而否定另一個
然後企喺道德高地屌晒唔撐嘅人係社會垃圾
樓豬食到咁多正皮咪又係因為屌「連登仔」

都係走人先,樓豬好嬲好嬲
出嚟講兩句
點解咁肯定啊
大把人上連登靠打「連登仔」稻草人拎優越感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞