江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
一句講晒,做人最緊要唔好咁虛偽,你係唔理政治淨係撐香港運動員既話就唔該撐到底,立場前後一致,到時杜凱琹黃鎮廷拎牌比連登仔攻擊既時候你要出黎幫佢地抗辯,如果唔係你之前講既野全部都係冇意義
杜凱琴生得咁樣衰就死左去算啦隻藍絲狗
?????
連登係一個重度法西斯主義既論壇,係絕對無言論自由可言,佢地係容唔到第二把聲音, 同港共係差唔多,
?????
依家呢度唔係任你講?
講句咁嘅嘢以為自己好型
開口埋口又話人底層,公屋,喺你眼中咁低層你都要喺度搵存在感
張家朗咪又係警犬世家
成班留港撚都一擔擔
你係咪第一日上連登 不嬲大家都慣左講一兩句屌人抽人水但其實大家好善良無惡意
咁你收皮啦,講到尾你講既野全部冇立足點,而家又話人藍?而家有人為港增光,拎到我地之旗可以係奧運呢啲盛事都升起,你係到同我講話因為佢係藍所以唔撚關你事?
你由頭到尾人生攻擊標籤人
洋洋灑灑打大篇文去屌人地屌佢,但人地個名都未搞得清真係好柒
藍都有分係為左前途既為錢藍,定係真係支持極權既腦殘藍,我覺得江好明顯係為錢藍,杜就係深藍,後者同自已個價值觀相沖既點撐
樓主係佢地肚裡面條蟲?定識得本人
你係咪玩緊膠炸?
如果深櫃=隱性gay
咁江算唔算深藍
睇左佢個訪問,佢第一句係多謝香港好多支持佢既人,佢話落後果陣支撐佢既係香港精神,呢度香港精神講咩大家心照,好明顯講緊獅子山精神, 佢拎完冠軍都咁講,咁都有得扮出嚟我真係無野好講
佢屋企大把錢啦駛撚你擔心咩
最後都係一部一國兩制宣傳機器
我開始懷疑樓主根本唔知自己講緊咩支持緊咩
為錢藍ok但深藍就唔ok,咁嘅價值觀但開post鬧人偏激撚噁心
你口中嘅偏激撚起碼言談一致唔會雙重標準

我都係出返去先
咁即係你覺得藍都有分程度啦,你覺得99分藍就唔可以撐,70分藍就得,所有連登仔一定要match到你心目中個程度先可以屌,有人唔跟你標準,70分藍都屌既話就係雞鳴狗盜既鼠輩,一班cynical既低層,無purpose in life既人?

佢2021年上得去做建制派訪問,去得中國人民大學讀Law,又支持保安局工作,就算再天真都冇可能乜都唔知,佢做得依啲野比人屌下又有乜問題?至少連登仔既方向同立場從來都係咁一致,反而你依啲人又要上連登,又要屌個班話江旻憓係藍絲既人係社會垃圾冇貢獻,會唔會仲虛偽?

其實撐江旻憓冇乜野,因為佢係外國大,冇太care香港政治,加上性格天真,外型又討好,好容易比班高官利用,所以未必一定係深藍,但係我絕對唔會好似你咁唔容許其他人因為佢曾經做過既野而屌佢
我個人立場係覺得,佢上到台,佢就係一個運動員,佢就係一個代表香港既運動員。 其他既野係佢既個人生活,佢讀人民大學,番大陸讀書,根本同我無關係。 同埋另一方面,大部分人根本唔會特登走去睇佢啲背景,我地淨係知佢係一個運動員,起碼我無見過佢成日出嚟擾民好似pk鄧咁。

屌你老尾,依家佢既個人生活又關你事既?
連登就係多分化撚
做冷氣軍師推晒啲人去死
之後自己就做移民撚扮愛香港
講個笑話,她只是一個運動員
你真係痴撚線
毒撚唔仇

無理由仇埋自己
唔關事嘅 張定朗真係香港人
又食黃店又follow 黃page 如果張家朗今年拎到 我一樣會好開心
有乜必要同班智商唔知有冇90嘅社會垃圾講咁多
你咁撚高級點解要上連登
事實就係你條柒頭打完咁撚多字
只係想宣揚我鐘意就係黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞